TahaFurkan60
80+
- Reaksiyon skoru
- 54
Arkadaşlar epic games 200 tl üzeri %33 indirim ve cuberpunk kendi indirimi ile baya ucuza geliyor,
hljhkflhjkfhjfhjfgcuberpunk
Hızlı yazayım derken oldu ocuberpunk
kaçırmahiç oynamayacağım bir oyun ama alsam mı bilmiyorum yinede kenarda durmazı bile mantıklı geliyor![]()
beni de cok sarmıcak gıbı bır oyun ama ucuz ya. Dursun bos anda denenırhiç oynamayacağım bir oyun ama alsam mı bilmiyorum yinede kenarda durmazı bile mantıklı geliyor![]()
Belki bir gün CUberpunk oynarım diye Msi Cyborg aldım ben oynariiikmmmmm xnsnndnssdhiç oynamayacağım bir oyun ama alsam mı bilmiyorum yinede kenarda durmazı bile mantıklı geliyor![]()
Bu oyun alma şeyisi zamlardan beri herkeste oldu galiba bende final fantasy 7 oynamayacağım gibi geliyor ama ucuz olduğu için alıyorumhiç oynamayacağım bir oyun ama alsam mı bilmiyorum yinede kenarda durmazı bile mantıklı geliyor![]()
Phantom liberty ile alırsanız da 491tl oluyorArkadaşlar epic games 200 TL üzeri %33 indirim ve cuberpunk kendi indirimi ile baya ucuza geliyor,Alıntıyı görüntüle
valla alıcam ya nasy la 213 e felan geliyorBu oyun alma şeyisi zamlardan beri herkeste oldu galiba bende final fantasy 7 oynamayacağım gibi geliyor ama ucuz olduğu için alıyorum![]()