samaras00
80+ Silver
Dahası
İndirim yoktu knk.Bu indirim bugün yeni mi oldu? 1-2 haftadır var diye biliyorum.
İndirim yoktu knk.Bu indirim bugün yeni mi oldu? 1-2 haftadır var diye biliyorum.
hayır hocam etkinlik bitesiye kadar diye biliyorum benBu %33 indirim kuponu tek kullanımlık mı? Yani tüm oyunları tek seferde mi almamız gerekiyor? Oyunlar sonradan indirime girebilidği için soruyorum.
200tl üstü alışverişlerde 10 ocağa kadar geçerliBu %33 indirim kuponu tek kullanımlık mı? Yani tüm oyunları tek seferde mi almamız gerekiyor? Oyunlar sonradan indirime girebilidği için soruyorum.
dün yoktuBu indirim bugün yeni mi oldu? 1-2 haftadır var diye biliyorum.
rdr2 aldım anasayfadan tekrardan indirim kuponu hesaba tanımlayabildim yani birden fazla kullanabilirsin.Bu %33 indirim kuponu tek kullanımlık mı? Yani tüm oyunları tek seferde mi almamız gerekiyor? Oyunlar sonradan indirime girebilidği için soruyorum.
Yapıştır hocam Dlc ile. Oyuna yeni son ve farklı skill ağacı falan da ekliyor olması lazımDlc'li olanı naysla 370'e geliyor. Onu mu alsam yoksa sadece oyunu mu alsam bilemedim.
Alıntıyı görüntüle
Dlcyi crack kullanırım diyorsanız dlcsiz alın yoksa dlcli alması daha iyi.Dlc'li olanı naysla 370'e geliyor. Onu mu alsam yoksa sadece oyunu mu alsam bilemedim.
Alıntıyı görüntüle
Yapıştır hocam Dlc ile. Oyuna yeni son ve farklı skill ağacı falan da ekliyor olması lazım
Dlc'li alıyorum ya. Naysla 380'e falan geliyor. 1 haftada eve yemek söylerken harcıyorum bazen bu parayı. Olmadı 1 hafta evden yeriz . Hem baktım gameplay süreleri baya iyi.Dlcyi crack kullanırım diyorsanız dlcsiz alın yoksa dlcli alması daha iyi.
şu kıyas yapıp iç rahatlatmayı yalnızca gerçek alışveriş gurmeleri bilirDlc'li alıyorum ya. Naysla 380'e falan geliyor. 1 haftada eve yemek söylerken harcıyorum bazen bu parayı. Olmadı 1 hafta evden yeriz . Hem baktım gameplay süreleri baya iyi.