o DLC çok iyi bir DLC. Parasına sonuna kadar değer. DLC almayı düşünen herkes alsın bence. Ben bizzat oynamadım ama değerlendirmeleri, oyuna eklentileri ve oyun süresine bakınca sonuna kadar değer.Dlc'li alıyorum ya. Naysla 380'e falan geliyor. 1 haftada eve yemek söylerken harcıyorum bazen bu parayı. Olmadı 1 hafta evden yeriz . Hem baktım gameplay süreleri baya iyi.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
cp zaten çok fena oyun 50 saatim falan var galiba dlcyi de sınavlar bitince oynamayı düşünüyorum ama itemsatıstan falan geforce now alıp oynamakta cezbediyor (malum 4080 ile rx 580 aynı değil)Dlc'li alıyorum ya. Naysla 380'e falan geliyor. 1 haftada eve yemek söylerken harcıyorum bazen bu parayı. Olmadı 1 hafta evden yeriz . Hem baktım gameplay süreleri baya iyi.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
ınsallah kralbana güzel haberi verdin sen de en yakın zamanda güzel haber al reis
steamde 2 saat oynamamıs olman lazım knkm epıkte saat sınırlaması warmı bılmıyorumDaha dün aldım. İade edip tekrar alabilirmiyim?
evetDaha dün aldım. İade edip tekrar alabilirmiyim?
mantıklıDlc'li olanı naysla 370'e geliyor. Onu mu alsam yoksa sadece oyunu mu alsam bilemedim.
Alıntıyı görüntüle
hayır kupon tekrarlanıyorBu %33 indirim kuponu tek kullanımlık mı? Yani tüm oyunları tek seferde mi almamız gerekiyor? Oyunlar sonradan indirime girebilidği için soruyorum.
ındırlımler basladıgından berı yenı gırdı ındırıme yanı daha once yoktu ındırımdeBu indirim bugün yeni mi oldu? 1-2 haftadır var diye biliyorum.
Ne zaman bitiyor indirimi?Cyberpunk 2077 | PC için İndir ve Oyna - Epic Games Store
Cyberpunk 2077, Night City'de geçen bir açık dünya aksiyon macera RPG'sidir. Epic Games Store'dan PC için CP2077'yi indir ve oyna.store.epicgames.com
toplu aldıysan tek tek ıade etmıyo galıba hepsını ıade et zaten dıgrelerı hala ındırımde alırsın geneDün rdr dying light ve cyberpunk almıştım. Sadece cyberpunku iade edip tekrar alsam olurmu? Veya hepsini iade edip tekrardan alsam?