Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Cyberpunk 2077 268 tl Nays'la 215 tl

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke
Oyunu Epic'den almış olsaydım DLC'sini bedava kullanmama rağmen tekrardan para verirdim öyle bir yapım.

AntremanKoçuMünir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,030
İsim
Ali
Oyunun kısa bir incelemesi;
Artı yönleri;
+ Hikaye sürüklüyor acaba ne olacak havası ile bir gaz ile bitirebilirsniz.
+ Alışılmış GTA vs atmosferi yok. Farklı teknoloji ve ilk bakışta sürekli etrafı incelemekten hikayeye biraz ara veriyorsunuz
+Birden fazla son seçeneği ile istediğiniz gibi bitirebilir oyuna doyamadığınız için son görevden öncesine dönebilirsiniz.

Eksi yönleri (bence)
- İlk alanlardan olduğum için gerçekten çok hata ve buglar ile karşılaştım. Oyun güncellemeler ile kapatmaya çalışıyordu. Optimizasyon ile biraz üzüyordu. Şimdilerde durum daha iyi gibi...
- Yan görevler gerçekten çok tekrara düşüyor. Mekana gir, düşmanları temizle çık gibi...
- Bazı karakterlerin hikayesi bence yarım kaldı. Umarım eklentiler ile o kısımlarıda işlerler.

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,267
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Dlc'li alıyorum ya. Naysla 380'e falan geliyor. 1 haftada eve yemek söylerken harcıyorum bazen bu parayı. Olmadı 1 hafta evden yeriz :D. Hem baktım gameplay süreleri baya iyi.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
o DLC çok iyi bir DLC. Parasına sonuna kadar değer. DLC almayı düşünen herkes alsın bence. Ben bizzat oynamadım ama değerlendirmeleri, oyuna eklentileri ve oyun süresine bakınca sonuna kadar değer.

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,350
İsim
Kaan
Dlc'li alıyorum ya. Naysla 380'e falan geliyor. 1 haftada eve yemek söylerken harcıyorum bazen bu parayı. Olmadı 1 hafta evden yeriz :D. Hem baktım gameplay süreleri baya iyi.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
cp zaten çok fena oyun 50 saatim falan var galiba dlcyi de sınavlar bitince oynamayı düşünüyorum ama itemsatıstan falan geforce now alıp oynamakta cezbediyor :D (malum 4080 ile rx 580 aynı değil)

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,361
İsim
Kürşat
gow 300 lira herhalde biraz daha ucuz olsa alabilirdim belki, pek oyun oynamıyorum ama genelde alıyorum boşa gidiyor :D rdr2 aldım onu bile oynamadım daha
Beleş gta almamıştım sizce 185'e alınır mı 150'ye geliyo naysla
Konuya bodoslama girdim kusra bakmayın

Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Koray
Arkadaşlar ben oynuyorum şu an, 10 numara oyun. Kesinlikle dlc paetiyle birlikte alın.

Palo DAYI 👑

80+ Gold

Palo DAYI 👑

80+ Gold

Palo DAYI 👑

80+ Gold

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Dün rdr dying light ve cyberpunk almıştım. Sadece cyberpunku iade edip tekrar alsam olurmu? Veya hepsini iade edip tekrardan alsam?
toplu aldıysan tek tek ıade etmıyo galıba hepsını ıade et zaten dıgrelerı hala ındırımde alırsın gene

Top Bottom