Palo DAYI 👑
80+ Gold
- Konu Sahibi Konu Sahibi
ben 10 ocaga kadar beklıtecem suan sepetım 3.6kYeni hikaye, karakter, bölge, silahlar, arabalar, yeni skill tree vs. Çok kaliteli bir DLC.
ben 10 ocaga kadar beklıtecem suan sepetım 3.6kYeni hikaye, karakter, bölge, silahlar, arabalar, yeni skill tree vs. Çok kaliteli bir DLC.
Öyle deyince bir an oyunların indirimsiz fiyatını düşündüm. Cidden inanılmaz fiyatlar. Bu arada 9-10 Ocak gibi tüm indirimleri olduğu ana bir konu açsak çok iyi olabilir. Böyle teker teker başlık açılınca indirimleri kaçıran çok fazla insan olacaktır. @B1L0 .ben 10 ocaga kadar beklıtecem suan sepetım 3.6k
bırı konu acmıstı ama suan aklımda degıl alınabılecek oyunlar dıyeÖyle deyince bir an oyunların indirimsiz fiyatını düşündüm. Cidden inanılmaz fiyatlar. Bu arada 9-10 Ocak gibi tüm indirimleri olduğu ana bir konu açsak çok iyi olabilir. Böyle teker teker başlık açılınca indirimleri kaçıran çok fazla insan olacaktır. @B1L0 .
2 saati geçti ise oynaman süren iade edemezsinDaha dün aldım. İade edip tekrar alabilirmiyim?
Öyle deyince bir an oyunların indirimsiz fiyatını düşündüm. Cidden inanılmaz fiyatlar. Bu arada 9-10 Ocak gibi tüm indirimleri olduğu ana bir konu açsak çok iyi olabilir. Böyle teker teker başlık açılınca indirimleri kaçıran çok fazla insan olacaktır. @B1L0 .
dlcli alDlc'li olanı naysla 370'e geliyor. Onu mu alsam yoksa sadece oyunu mu alsam bilemedim.
Alıntıyı görüntüle
war suan yuklu pcdedl2 yoksa ekleyin hocam.
aga ya hepsini orijinal al ya hepsini korsan.Bu arada DLC için bütçeniz yok ise iki sihirli dokunuşlarla DLC'yi bedava bir şekilde oynayabilirsiniz ama bütçeniz olduğu vakit DLC'yi alın CD Project RED'e sahip çıkın.Ok
evetDaha dün aldım. İade edip tekrar alabilirmiyim?