Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Cyberpunk 2077 268 tl Nays'la 215 tl

Ben de oyunu şimdi yeni bitirdim, kesinlikle değer.

resim_2023-12-28_211953098.png

indirimler bitmeden 1-2 gün önce bi 700-800 tl daha oyun eklerim cpyberpunk ultimate dışı öneri varmı zaten 400 kalıyor

Arkadaşlar nays sistemi nasıl işliyor tam olarak? Farklı bir bankadaki kartımı bu platforma kaydedip kullanabileceğim bir şekilde uygulama mı ?

Arkadaşlar nays sistemi nasıl işliyor tam olarak? Farklı bir bankadaki kartımı bu platforma kaydedip kullanabileceğim bir şekilde uygulama mı ?
papara gibi . İstediğin gibi para yükleyip kullanabilirsin.
Ama hesabı tanımlatmazsan aylık limit var.

papara gibi . İstediğin gibi para yükleyip kullanabilirsin.
Ama hesabı tanımlatmazsan aylık limit var.
Taksit gibi imkanlar oluyor mu acaba ? Amazon gibi platformlarda da kullanmak istiyorum eğer var ise.

valla pc kaldırsa kesin alırdım da
1050ti ryzen 5 5600 16 ram var 1080p de 45 fps oynayamam heralde

o DLC çok iyi bir DLC. Parasına sonuna kadar değer. DLC almayı düşünen herkes alsın bence. Ben bizzat oynamadım ama değerlendirmeleri, oyuna eklentileri ve oyun süresine bakınca sonuna kadar değer.
cp zaten çok fena oyun 50 saatim falan var galiba dlcyi de sınavlar bitince oynamayı düşünüyorum ama itemsatıstan falan geforce now alıp oynamakta cezbediyor :D (malum 4080 ile rx 580 aynı değil)
Yeni hesap mı açıp alsam yoksa ana hesabıma mı bilemedim. İlerde satarasam hesabı yeni hesaba alabilirim.

Yeni hesap mı açıp alsam yoksa ana hesabıma mı bilemedim. İlerde satarasam hesabı yeni hesaba alabilirim.
Hocam onun kararı size kalmış ama şöyle diyebilirim. Cyberpunk bence defalarca oynanacak bir oyun değil. Onu düşünerek karar verin.

Hocam ben dlc ile beraber cyberpunk 2077'yi sepete ekledim ama 610 TL gözüküyor. Kupon uygulanmıyor yazıyor sizde de öyle mi ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,088,474
Üyeler
173,041
Son üye
ozgunozturk
Geri