TheCommander
80+
- Reaksiyon skoru
- 117
Ben de oyunu şimdi yeni bitirdim, kesinlikle değer.
Dediğin şeyle alakası yok fakat tamam sen en iyisi öyle yap olur muaga ya hepsini orijinal al ya hepsini korsan.
papara gibi . İstediğin gibi para yükleyip kullanabilirsin.Arkadaşlar nays sistemi nasıl işliyor tam olarak? Farklı bir bankadaki kartımı bu platforma kaydedip kullanabileceğim bir şekilde uygulama mı ?
Taksit gibi imkanlar oluyor mu acaba ? Amazon gibi platformlarda da kullanmak istiyorum eğer var ise.papara gibi . İstediğin gibi para yükleyip kullanabilirsin.
Ama hesabı tanımlatmazsan aylık limit var.
taksit olmaz heralde . bende tam bilmiyorum.Taksit gibi imkanlar oluyor mu acaba ? Amazon gibi platformlarda da kullanmak istiyorum eğer var ise.
knkm benım sepet mıktarı 3.7k toplu odeme yapsam nekadar ındırım verır uzde 20 mı yoksa 100 tl ıle sınırlı falanmıtaksit olmaz heralde . bende tam bilmiyorum.
o DLC çok iyi bir DLC. Parasına sonuna kadar değer. DLC almayı düşünen herkes alsın bence. Ben bizzat oynamadım ama değerlendirmeleri, oyuna eklentileri ve oyun süresine bakınca sonuna kadar değer.
Yeni hesap mı açıp alsam yoksa ana hesabıma mı bilemedim. İlerde satarasam hesabı yeni hesaba alabilirim.cp zaten çok fena oyun 50 saatim falan var galiba dlcyi de sınavlar bitince oynamayı düşünüyorum ama itemsatıstan falan geforce now alıp oynamakta cezbediyor(malum 4080 ile rx 580 aynı değil)
Hocam onun kararı size kalmış ama şöyle diyebilirim. Cyberpunk bence defalarca oynanacak bir oyun değil. Onu düşünerek karar verin.Yeni hesap mı açıp alsam yoksa ana hesabıma mı bilemedim. İlerde satarasam hesabı yeni hesaba alabilirim.
100 tl sınır var knk.knkm benım sepet mıktarı 3.7k toplu odeme yapsam nekadar ındırım verır uzde 20 mı yoksa 100 TL ıle sınırlı falanmı
Hocam ben dlc ile beraber cyberpunk 2077'yi sepete ekledim ama 610 TL gözüküyor. Kupon uygulanmıyor yazıyor sizde de öyle mi ?Yeni hesap mı açıp alsam yoksa ana hesabıma mı bilemedim. İlerde satarasam hesabı yeni hesaba alabilirim.