La yapıştır DLC yi deDlc'li olanı naysla 370'e geliyor. Onu mu alsam yoksa sadece oyunu mu alsam bilemedim.
Alıntıyı görüntüle
La yapıştır DLC yi deDlc'li olanı naysla 370'e geliyor. Onu mu alsam yoksa sadece oyunu mu alsam bilemedim.
Alıntıyı görüntüle
İndirimin tanımlanması için herhangi bir şey yapmama gerek oluyor mu. Yoksa satin alımı naysa para yükleyip yapmam yetiyor mu?Max 100 TL indirim için 500 TL alti oyun alman lazim indirimide %20 olarak veriyor
NAYS hesabına para yükleyip orda alışveriş yapman yeter. 1-3 iş günü içinde geri ödeme veriyor.İndirimin tanımlanması için herhangi bir şey yapmama gerek oluyor mu. Yoksa satin alımı naysa para yükleyip yapmam yetiyor mu?
Alamıyorum ki. Hata veriyor devamlı.La yapıştır DLC yi de
Tabi ki yenileniyor her ayyok knk. 100 TL almak için 500 tlden az harcama yapmaman lazım. Diğer ay yenilenirmi bilemem. çünkü benimde ilk ayım.
Beyler ben spider man remastered alacam.ama bu nays kartın olayı ne tam olarak açıklayabilir misiniz kesın güvenilir midirişte bu be
İş bankasının ön ödemeli kartı papara gibi düşünebilirsin.Beyler ben spider man remastered alacam.ama bu nays kartın olayı ne tam olarak açıklayabilir misiniz kesın güvenilir midir
İş bankasının ön ödemeli kartı papara gibi düşünebilirsin.
Güvenilir, cashback 3 iş günü içinde yatı
yok 10 ocak'a kadar alabilirsin sınırı yokBu %33 indirim kuponu tek kullanımlık mı? Yani tüm oyunları tek seferde mi almamız gerekiyor? Oyunlar sonradan indirime girebilidği için soruyorum.
Henüz fiziksel bir kartı yok sanal kart şeklinde kullanıyorsun.Marketlerde satılmıyor galiba eve sipariş ediyoruz
Knkm ben şimdi nays uygulamasını indiriyorum onu indirip uyemi olucam bu kadarmı islemHenüz fiziksel bir kartı yok sanal kart şeklinde kullanıyorsun.
İşbankası ATM sinden QR ile yatırabilirsin ya da kendi kartından atabilirsin.
Evet kimlik bilgilerini giriyorsun sana sanal kart oluşturuyor.Knkm ben şimdi nays uygulamasını indiriyorum onu indirip uyemi olucam bu kadarmı islem