Palo DAYI 👑
80+ Gold
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet
Evet dogrudurBu indirim Ocak 10'a sürüyor dimi
Evet dogrudurBu indirim Ocak 10'a sürüyor dimi
Sağdaki ne bilmiyorum valla 50 saatim var oyunda ama hiç merak etmemiştimSoldakini oynadıktan sonra sağdakini indirmeye gerek var mı? Yoksa soldaki, sağdakini de kapsıyor mu?
Tamamdır, teşekkür ederim.Sağdaki ne bilmiyorum valla 50 saatim var oyunda ama hiç merak etmemiştim
yok knk. 100 tl almak için 500 tlden az harcama yapmaman lazım. Diğer ay yenilenirmi bilemem. çünkü benimde ilk ayım.Peki bunu her ay icinmi yapıyor bide 100 TL ustu bi oyun alsam epicten %33luk arti nays tan %20 luk indirimle alicamya hani böyle böyle 100 TL ye kadarmi yoksa her ödeme için 100 TL sinirmi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bende oluyor sen daha önce 200 TL üzeri oyun aldinmi yani kupon aktifim
Oke maaşım yatınca full paketi alırım teşekkürlerEvet
Evet dogrudur
arkadaşlar daha cyberpunk hiç oynamadım acaba ilk cyberpunkı bitirip daha sonra mı dlc almalıyım ya da dlc kapatılıp açılıyor mu bilgi verirseniz çok sevinirim.Cyberpunk 2077 | PC için İndir ve Oyna - Epic Games Store
Cyberpunk 2077, Night City'de geçen bir açık dünya aksiyon macera RPG'sidir. Epic Games Store'dan PC için CP2077'yi indir ve oyna.store.epicgames.com
Sağdaki ne bilmiyorum valla 50 saatim var oyunda ama hiç
Değmez ya bence gerek yokyok knk. 100 TL almak için 500 tlden az harcama yapmaman lazım. Diğer ay yenilenirmi bilemem. çünkü benimde ilk ayım.
belirli bir yeri oynaman gerekiyor zaten dlcyi oynamak için ve oyunu bitirdikten sonra da girebiliyorsun.arkadaşlar daha cyberpunk hiç oynamadım acaba ilk cyberpunkı bitirip daha sonra mı dlc almalıyım ya da dlc kapatılıp açılıyor mu bilgi verirseniz çok sevinirim.
Epic sadece dlc yi satmıyor. Ben de ayni sorundan muzdaripim. Ama steamden sadece dlc yi alacağıma şu indirimde epicden 2 sini de aliyorum yine de daha uyguna geliyor...Ana oyun steamde dlc yi her hangi bir yerden mesela epic den alsam oynayabilir miyim?
Ana oyun steamde dlc epicte olacak yani?
Max 100 tl indirim için 500 tl alti oyun alman lazim indirimide %20 olarak veriyorEpic sadece dlc yi satmıyor. Ben de ayni sorundan muzdaripim. Ama steamden sadece dlc yi alacağıma şu indirimde epicden 2 sini de aliyorum yine de daha uyguna geliyor...
Mesaj otomatik birleştirildi:
Biri şu nays olayini aciklayabilir mi ? Ben cp77 bundle alacağım ama 100 TL mi indirim olacak. Ya da yeni hesap açıp uğraşmaya falan değer mi?