❌İndirim Bitti! Cyberpunk 2077 268 tl Nays'la 215 tl

Peki bunu her ay icinmi yapıyor bide 100 TL ustu bi oyun alsam epicten %33luk arti nays tan %20 luk indirimle alicamya hani böyle böyle 100 TL ye kadarmi yoksa her ödeme için 100 TL sinirmi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende oluyor sen daha önce 200 TL üzeri oyun aldinmi yani kupon aktifim
yok knk. 100 tl almak için 500 tlden az harcama yapmaman lazım. Diğer ay yenilenirmi bilemem. çünkü benimde ilk ayım.

arkadaşlar daha cyberpunk hiç oynamadım acaba ilk cyberpunkı bitirip daha sonra mı dlc almalıyım ya da dlc kapatılıp açılıyor mu bilgi verirseniz çok sevinirim.
belirli bir yeri oynaman gerekiyor zaten dlcyi oynamak için ve oyunu bitirdikten sonra da girebiliyorsun.

Alamıyorum ya geçersiz kredi kartı numarası diyor;

1703794711858.png

1703794719612.jpeg

Ana hesaba almaya calışınca aynı hata yok :/

Ana oyun steamde dlc yi her hangi bir yerden mesela epic den alsam oynayabilir miyim?
Ana oyun steamde dlc epicte olacak yani?

Ana oyun steamde dlc yi her hangi bir yerden mesela epic den alsam oynayabilir miyim?
Ana oyun steamde dlc epicte olacak yani?
Epic sadece dlc yi satmıyor. Ben de ayni sorundan muzdaripim. Ama steamden sadece dlc yi alacağıma şu indirimde epicden 2 sini de aliyorum yine de daha uyguna geliyor...

Biri şu nays olayini aciklayabilir mi ? Ben cp77 bundle alacağım ama 100 tl mi indirim olacak. Ya da yeni hesap açıp uğraşmaya falan değer mi?

Epic sadece dlc yi satmıyor. Ben de ayni sorundan muzdaripim. Ama steamden sadece dlc yi alacağıma şu indirimde epicden 2 sini de aliyorum yine de daha uyguna geliyor...

Biri şu nays olayini aciklayabilir mi ? Ben cp77 bundle alacağım ama 100 TL mi indirim olacak. Ya da yeni hesap açıp uğraşmaya falan değer mi?
Max 100 tl indirim için 500 tl alti oyun alman lazim indirimide %20 olarak veriyor

Türk lirasının dostu,kardeşi epic reis yapıştırmış gene müjdeyi

Geri