🔥İndirim Cyberpunk 2077 - 349 TL 🔥

Atma sorunları var demişlerdi almamıştım düzeldiyse alalım. Bu arada Cyber bedava vereceklerini düşünmüyorum belki bi 2 3 sene sonra düşük ihtimal.
sorun oldugunu bilmiyordum ben zamaninda oynatacak pc olmadigi icin ytden izleyip hayraan olmustum

2024 ortalarında dlc+ana oyunu 520 tl'ye almıştım iyi fiyat alınır

Online Dan bahsediyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3 hesabıma online 1 hesabıma senin dediğin fiyattan rdr2 aldım birde Steam zamlarindan sonra epicte ucuzken cp2077 rdr2 ultimate aldım stokladim ama hiç oynamadım sararmı?
Ben online değil story olan ana oyunu 98 TL ye aldım. Online sarmaz ama ana oyun oldukca iyi beni sardı. Eğer yavas tempoya katlanamıyorsan sevmeyebilirsin.

Ben online değil story olan ana oyunu 98 TL ye aldım. Online sarmaz ama ana oyun oldukca iyi beni sardı. Eğer yavas tempoya katlanamıyorsan sevmeyebilirsin.
Ben daha çok GTA da ki gibi görev yapmak yerine gasp yağma millete saldırma kaçırma öldürme falan yapıyorum hikayeyi oynamıyorum o tarz oyunlarda 😂

Ben daha çok GTA da ki gibi görev yapmak diye gasp yağma millete saldırma kaçırma öldürme falan yapıyorum hikayeyi oynamıyorum o tarz oyunlarda 😂
Evet ama karakter biraz hantal. Animasyon kasıcam diye oyunu fazla gercekci yapmıslar. Bir loot yapmak bile uzun sürüyor. Bunu sadece hikaye olarak dusunmeyin. Her kısımda bu var. Ata binmek bile gercekci ve yavas.

Evet ama karakter biraz hantal. Animasyon kasıcam diye oyunu fazla gercekci yapmıslar. Bir loot yapmak bile uzun sürüyor. Bunu sadece hikaye olarak dusunmeyin. Her kısımda bu var. Ata binmek bile gercekci ve yavas.
At yoruluyor bazen çıldırıyorum görev sırasında

Yayıncılık yapmayan, multiplayer şeklinde olmayan oyunları satın alan hangi kuşak merak ediyorum. :cool:

Eskiden daha iyiydi dolar öncesi ne güzel hesaba 2000 atıp bir sürü güzel oyun aliyordun şimdi 2 bine anca kingdom come2 alıyorsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim icin sorun degil zira 350 saat civarı oynadım. Ha artık oyundan bıktım orası ayrı.
Online da millete salça olunca hile açıp zehir ediyorlar oyunu

Geri