Hanaz
80+ Gold
Güncel ekonomiden korunma çabaları iste naparsınÇok mantıklı yöntem hocam çok sağolun söylediğiniz için
Güncel ekonomiden korunma çabaları iste naparsınÇok mantıklı yöntem hocam çok sağolun söylediğiniz için
13 14 saate oyun bitiyor zatenBen olsam cs prime alırdım biriktirip dolar ile alırdım şuan 20 gündür yemeğe suya para vermeden cs prime stokluyoz son hesabıda 3 4 gün içinde alırım heralde
Mantık şu 5 hesap mı var her gün enkotü ihtimalle 0.5 dolarlık kasa en iyi ihtimalle 1.7 dolarlık kasa yani
2 dolar en kötü ihtimal
6.5 dolarda en iyi ihtimal
Prime 15 dolarmı ortalama 1 primeyi 6 haftada çıkarıyorsun
YTD
cp77 güzel ama rdr2 gow tomb rider gbi oyun zevkini veremedi 13 14 saat sonra bıraktım
KankaaaaaaaaaaaaAlıntıyı görüntüle
kankaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Mesaj otomatik birleştirildi:
yaaa 800 liraya değmez. al işte 50 TL'ye 3 oyun ben öyle yaptım miss gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:
almak istersen özele gel yönlendiririm
tüh be hocam iade ettikbunu bu fiyata kaçıranlar ilerde çok pişman olacak oyun dlc ile beraber en az 40 saatte bitiyor diyalogları atlamayıp yan görevleri yaparsanız en az 1 hafta oynatır sizi sonrasında da yine sürekli oyun içi ek görevler falan geliyor 3 başlangıç seçeneği var 3 kez farklı senaryo ile başlayıp neredeyse 1 ay sıkılmadan oynarsınız ben öyle yaptım 140 saatim var hala oynuyorum ilerde yeni görev ve online de eklenirse tadından yenmez
sen düz oynadın galiba yan görevler,de yapıyorum ben13 14 saate oyun bitiyor zaten
doğrusen düz oynadın galiba yan görevler,de yapıyorum ben
Anladım hocam teşekkür ederim hem iadem de onaylamış onla seçkin alıp kasa kasmayı planlıyorumZamanında 100 liraya aldığım toplasan 4-5 saat oynayıp bitirdiğim sonra yüzüne bakmadığım oyun olur kendileri. Hikaye kısmı çok hızlı ilerliyor. Yan görevleri yapmadan hızlı aksiyonlar ile paldır küldür bitirirsin. Yan görev dediğime bakma üç beş taneden sonra onlarda tekrara düşüyordu. Düşüyordu diyorum son gelen güncellemeler ile oynamadım. Ama yinede 800₺ verip almazdım.
ya sen oyundan para kasma peşine düşmüşsün. oyun güzelse al gitsin. youtube da o.kadar video var. bence güzel oyun ama 800 tl.de vermezdim. 124 tl.ye almıştım 1 kere bitirdim sildim.tekrsr bastan oynayasim.var ama yine diyorum 800 tl etmezAnladım hocam teşekkür ederim hem iadem de onaylamış onla seçkin alıp kasa kasmayı planlıyorum