Kendi fikirlerinize göre hareket etseniz daha iyi olur. Oyuna çok para verdiğinizden dolayı bir onaylanma ihtiyacı hissediyorsunuz doğrudur ama oyunun güzel olup olmadığına karar verecek olan sizsinizTamam hocam
Deymez bu oyun 800 TL etmez bana kalırsa indirimde alınabilirdi
Doğru diyosun hocam yaKendi fikirlerinize göre hareket etseniz daha iyi olur. Oyuna çok para verdiğinizden dolayı bir onaylanma ihtiyacı hissediyorsunuz doğrudur ama oyunun güzel olup olmadığına karar verecek olan sizsiniz
Aslında öyle de yapabilirim ya bi araştırayım o şeyleri bakalım nasıl olacakAlıntıyı görüntüle
kankaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Mesaj otomatik birleştirildi:
yaaa 800 liraya değmez. al işte 50 TL'ye 3 oyun ben öyle yaptım miss gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:
almak istersen özele gel yönlendiririm
Yaw böyle dedin ya gerçekten içime bi kurt düştü haTorrent den bedava sorunsuz oynanmak varken bu kadar para vermek düşündürücü
HOcam 1 saat 6 dakika dır oynuyorum duanlık güzel gidiyo fakat 2 tsne bug ile karşilaştım ama sorun değil 70 fps alıyorum arada 100 e çıkıyo oyun akıcı büyük ihitmalle iade edip offline hesap da alabilirim güvenilir bir şekildekardeşim cp77 yi ön siparişle almıştım. Değer. Arkadaşın dediği gibi 2 saat bir dene istersen. Olmazsa et.
ben kendim kullanmaktayım aldığım satıcı iyi bir sistem kurmuş normalde giriş yaptığında posta kodu gidiyo satıcıya konuşman gerekiyor ama aldığım satıcı discortta bot oluşturmuşAslında öyle de yapabilirim ya bi araştırayım o şeyleri bakalım nasıl olacak
Vay be gerçekten akıllı birisi gibiben kendim kullanmaktayım aldığım satıcı iyi bir sistem kurmuş normalde giriş yaptığında posta kodu gidiyo satıcıya konuşman gerekiyor ama aldığım satıcı discortta bot oluşturmuş
Ben olsam cs prime alırdım biriktirip dolar ile alırdım şuan 20 gündür yemeğe suya para vermeden cs prime stokluyoz son hesabıda 3 4 gün içinde alırım heraldeCyberpunk 2077: Ultimate Edition on Steam
Cyberpunk 2077 is an open-world, action-adventure RPG set in Night City, a megalopolis obsessed with power, glamour, and body modification. Play as V, a cyberpunk mercenary, and take on the most powerful forces of the city in a fight for glory and survival. Legends will be made here. What will...store.steampowered.com
Bu paketi aldım toplam 808 TL'ye. 200'ü brnim cebimden çıktı, 600'ü skinlerimi sattım fakst skinleri de zamanında ucuza kendi parsm ile buff'tan falan almıştım.
İşin kısası bu fiyata değer mi?
Ve bu fiyata başka bir oyun mu almalıydım?
Ney? Oyunu ben aşırı beğendim. Ben beğenmedim demek OK ama kötü demeye katılmıyorum.Değmez. Hikaye ve özellikle anlatım olarak kötü. Çok fazla boş diyalog var.
Çok mantıklı yöntem hocam çok sağolun söylediğiniz içinBen olsam cs prime alırdım biriktirip dolar ile alırdım şuan 20 gündür yemeğe suya para vermeden cs prime stokluyoz son hesabıda 3 4 gün içinde alırım heralde
Mantık şu 5 hesap mı var her gün enkotü ihtimalle 0.5 dolarlık kasa en iyi ihtimalle 1.7 dolarlık kasa yani
2 dolar en kötü ihtimal
6.5 dolarda en iyi ihtimal
Prime 15 dolarmı ortalama 1 primeyi 6 haftada çıkarıyorsun
YTD
cp77 güzel ama rdr2 gow tomb rider gbi oyun zevkini veremedi 13 14 saat sonra bıraktım