Cyberpunk 2077 alınır mı?

Sakurajima Mai

80+ Silver
Reaksiyon skoru
644
Şuan epic gamesde 350TLye satılıyor, alıp oynamalı mıyım? eğlenceli midir oynaması?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Hatta elimde 224TL ödül param olduğu için oyun bana 126 TL'ye gelecek

Abartılan bir çok oyundan çok daha iyi hikayeye sahip şuana kadar oynamaman hata en abartılmayan oyunlarda başı çekiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

DLC'li almanı tavsiye ederim

Abartılan bir çok oyundan çok daha iyi hikayeye sahip şuana kadar oynamaman hata en abartılmayan oyunlarda başı çekiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

DLC'li almanı tavsiye ederim
Bilgi için teşekkür ederim

Şuan epic gamesde 350TLye satılıyor, alıp oynamalı mıyım? eğlenceli midir oynaması?
Boş balon bir oyun. Aksiyon iyi hikaye çöp(berbat). Açık dünyası açık dünya değil boş bir kalabalık var sadece. Grafikler iyi ama görsellik güzel değil. Diyaloglar boş,rpg berbat. Dediklerimin tam tersi ise witcher 3 için geçerli. Aksiyon kötü ; hikaye,görsellik vs güzel.

Son düzenleme:
Bu oyunun hikayesine ve grafiklerine laf edemezsiniz kusura bakmayın, her kuruşuna değer hocam.

hikaye aceleye gelmiş ama gayet iyi grafikler vs zaten çok iyi tabi low da oynarsanız tatmin eder mi bilmiyorum ama onun dışında 126 tl ye bedava

hikaye aceleye gelmiş ama gayet iyi grafikler vs zaten çok iyi tabi low da oynarsanız tatmin eder mi bilmiyorum ama onun dışında 126 tl ye bedava
Ciddili soruyorum hocam hangi kısım aceleye gelmiş gibi geldi onu çözemedim.

Dlc ile birlikte almanı öneririm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,364
Üyeler
186,469
Son üye
kayo
Geri