Cyberpunk 2077 alınır mı?

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaş hikayesi aceleye gelmiş dedi hocam, oyunun acele ile çıktığını zaten herkes biliyor, zaten çok acısını çekti bunu yapımcı firma ona lafım yok.

Siz hikayesi aceleye gelmiş dediniz hocam, oyunun acele ile çıktığını zaten herkes biliyor, zaten çok acısını çekti bunu yapımcı firma ona lafım yok.
Hikaye hem aceleye gelmiş hem çöp(berbat)

Ne sizi bu düşünceye itti onu soruyorum.
Hikayedeki boş ve anlamsız konuşmalar, seçeneklerin çoğunun etki etmemesi, 3 seçenekle de başlayınca benzer yönde gidilmesi(çıkmadan önce böyle olmayacak dendi), tüm karakterler sanki 15 yaşında hawli bad boy olmaya çalışan çocukla konuşuyormuş gibi olması

Kesinlikle alınır bence bu paraya Cyberpunk. Hatta bende almayı düşünüyorum indirim bitmeden

Ciddili soruyorum hocam hangi kısım aceleye gelmiş gibi geldi onu çözemedim.
sonu bence şuan spoilere girebilceği için söyleyemiyorum. Kötü asla değil ben çok beğendim ama ufak tefek oynamalar olsa daha iyi olurmuş

Alınır türü seviyosan seversin ben tam olarak o türü seven biri olarak şuan en sevdiğim oyun diyebilirim

Hikayedeki boş ve anlamsız konuşmalar, seçeneklerin çoğunun etki etmemesi, 3 seçenekle de başlayınca benzer yönde gidilmesi(çıkmadan önce böyle olmayacak dendi), tüm karakterler sanki 15 yaşında hawli bad boy olmaya çalışan çocukla konuşuyormuş gibi olması
Tamam hocam oyun roleplay oyunu değil, evet başta öyle bir iddiası vardı ama öyle olmadı doğru, ama o kadar kötü diyemezsin seçenek kısmına. Şu bad boy olma mevzusu biraz öznel bence ama doğru biraz o kısma kayıyor yalan yok. Düşüncelerine saygı duyuyorum ama çöp denecek bir oyun kesinlikle değil.

haklılık payı var oyun çıkmadan önce rpg dediler seçimler sadece sonda.. ama diğer şeyi ben oyunun evrenininden kaynaklandığını düşünüyorum 2077 yılı sonuçta

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Tamam hocam oyun roleplay oyunu değil, evet başta öyle bir iddiası vardı ama öyle olmadı doğru, ama o kadar kötü diyemezsin seçenek kısmına. Şu bad boy olma mevzusu biraz öznel bence ama doğru biraz o kısma kayıyor yalan yok. Düşüncelerine saygı duyuyorum ama çöp denecek bir oyun kesinlikle değil.
haklılık payı var oyun çıkmadan önce rpg dediler seçimler sadece sonda.. ama diğer şeyi ben oyunun evrenininden kaynaklandığını düşünüyorum 2077 yılı sonuçta
Ben çok büyük beklentiyle girdim karşılamadı aksiyon harici. Tüm grafiksel yatırımlar yapılıyor grafikler güzel ama görselliğini sevemiyorum. TW3'te de en büyük falso çıktığı yılda bile aksiyon kısmı. 2sini iyi birleştirseler beni alırlar.

Ben çok büyük beklentiyle girdim karşılamadı aksiyon harici. Tüm grafiksel yatırımlar yapılıyor grafikler güzel ama görselliğini sevemiyorum. TW3'te de en büyük falso çıktığı yılda bile aksiyon kısmı. 2sini iyi birleştirseler beni alırlar.
O beklenti oyuna olan bakışı çok değiştiriyor işte. Siz oyunu genelini sevmemişsin o yüzden tartışmamız çok doğru olmaz çünkü notunu vereli çok olmuş oyuna.

O beklenti oyuna olan bakışı çok değiştiriyor işte. Siz oyunu genelini sevmemişsin o yüzden tartışmamız çok doğru olmaz çünkü notunu vereli çok olmuş oyuna.
2021 yazında almıştım 4 yıldır arada giriyom hala fikirlerim aynı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunları düzeltmediler mi hala hocam patchle
büyük kısmı düzeldi de aceleye geldiğini göstermek için atmıştım

Geri