Sakurajima Mai
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 644
Şuan epic gamesde 350TLye satılıyor, alıp oynamalı mıyım? eğlenceli midir oynaması?
Bilgi için teşekkür ederimAbartılan bir çok oyundan çok daha iyi hikayeye sahip şuana kadar oynamaman hata en abartılmayan oyunlarda başı çekiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
DLC'li almanı tavsiye ederim
Boş balon bir oyun. Aksiyon iyi hikaye çöp(berbat). Açık dünyası açık dünya değil boş bir kalabalık var sadece. Grafikler iyi ama görsellik güzel değil. Diyaloglar boş,rpg berbat. Dediklerimin tam tersi ise witcher 3 için geçerli. Aksiyon kötü ; hikaye,görsellik vs güzel.Şuan epic gamesde 350TLye satılıyor, alıp oynamalı mıyım? eğlenceli midir oynaması?
wake the f*ck up samurai we have a city to burn. Kesinlikle çok iyi.Şuan epic gamesde 350TLye satılıyor, alıp oynamalı mıyım? eğlenceli midir oynaması?
kesinlikle alınırŞuan epic gamesde 350TLye satılıyor, alıp oynamalı mıyım? eğlenceli midir oynaması?
hikaye aceleye gelmiş ama gayet iyi grafikler vs zaten çok iyi tabi low da oynarsanız tatmin eder mi bilmiyorum ama onun dışında 126 tl ye bedavaŞuan epic gamesde 350TLye satılıyor, alıp oynamalı mıyım? eğlenceli midir oynaması?
Ciddili soruyorum hocam hangi kısım aceleye gelmiş gibi geldi onu çözemedim.hikaye aceleye gelmiş ama gayet iyi grafikler vs zaten çok iyi tabi low da oynarsanız tatmin eder mi bilmiyorum ama onun dışında 126 tl ye bedava
Ciddili soruyorum hocam hangi kısım aceleye gelmiş gibi geldi onu çözemedim.