RobinToKaro
80+
Akılda kalıcı güzel bir hikaye, iyi bir açık dünya, yıllarca sıkmadan oynatacak ve verdiğim 500 liraya değer bir şey olsun istiyorum. Sizce alınır mı?
Bu maddeleri karşılamıyor bana göre ayrıca DLSS 3.5 kullanabiliyorsan görsel şölen için oynanır yoksa alma.Akılda kalıcı güzel bir hikaye, iyi bir açık dünya, yıllarca sıkmadan oynatacak
O paraya git RDR2 alAkılda kalıcı güzel bir hikaye, iyi bir açık dünya, yıllarca sıkmadan oynatacak ve verdiğim 500 liraya değer bir şey olsun istiyorum. Sizce alınır mı?
Rdr 2 ile kıyaslanıyorsa tabii ki Rdr 2 alınmalıO paraya git RDR2 al
rdr var hocam kırmızı çizgimdir.O paraya git RDR2 al
alınır. Soluksuz oynamıştım dlcsini de soluksuz oynamak istiyorum ama vaktim pek yokAkılda kalıcı güzel bir hikaye, iyi bir açık dünya, yıllarca sıkmadan oynatacak ve verdiğim 500 liraya değer bir şey olsun istiyorum. Sizce alınır mı?
para steamde değil bende hesap mı alsam diye düşündüm ama bilemedimEğer para steam de değil ise hesap alıp oynamak daha mantıklı + dlc de oluyor daha fazla keyif alırsın ha steam de ise anca öyle alınır ha bir de dlc li oyna bence + keyif alırsın ve oyun süresi uzadığı için de tatmin olursun ben oyunu bitirdiğimde keşke biraz daha uzun olsaymış demedim tam kıvamında oluyor
Benim cebimde 500tl olsa hesap alıp yükler offline takılırım Baldurs gate 3 - Witcher 3 - Alan Wake 2 - assassin's creed mirage daha bir çok oyunu offline alıp indirip daha fazla paranın hakkını verebilirsin max bir hesap 20-50 tl arasıuzun süre oynatırmı dan kastım gta, rdr gibi haritası bile 100lerce saat götürcek kadar mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
para steamde değil bende hesap mı alsam diye düşündüm ama bilemedim