Neler Yeni

Cyberpunk 2077 alınır mı?

Akılda kalıcı güzel bir hikaye, iyi bir açık dünya, yıllarca sıkmadan oynatacak ve verdiğim 500 liraya değer bir şey olsun istiyorum. Sizce alınır mı?

{Kai}

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Göktan Çelik
Ben soluksuz oynamıstım cok sarmıstı açıkçası, son güncellemelerle birlikte oyun baya toparladı diye biliyorum ek paket falan geldi hatta sanırım onla birlikte alabilirsin kesinlikle herkesin oynaması gereken bir oyun bana kalırsa

lOxOl

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
420
İsim
Sefa
Alınır hikayesi atmosferi gayet güzel bir oyun. Ben ilk çıktığı halini 80 saatten fazla oynayıp bitirmiştim. Artık çok daha güzel diyorlar ben de tekrardan oynayacağım yakında.

ygwolf280

80+
Yıllarca oynanır mı bilmem hikayesi gayet güzel alınabilir. Her sonunu oynadım dlc ile birlikte gayet güzeldi 100-120 saate bitirdim.

lOxOl

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
420
İsim
Sefa
En fazla 2-3 kere bitirilebilecek bir oyun ama bence. Yıllarca oynamak istiyorsanız Baldurs Gate 3 vb bakın. Ama kesinlikle verdiğiniz paranın hakkını verecek bir oyundur

EmreErkanAydın

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
656
İsim
Emre Erkan Aydın
Eğer para steam de değil ise hesap alıp oynamak daha mantıklı + dlc de oluyor daha fazla keyif alırsın ha steam de ise anca öyle alınır ha bir de dlc li oyna bence + keyif alırsın ve oyun süresi uzadığı için de tatmin olursun ben oyunu bitirdiğimde keşke biraz daha uzun olsaymış demedim tam kıvamında oluyor

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
Akılda kalıcı güzel bir hikaye, iyi bir açık dünya, yıllarca sıkmadan oynatacak ve verdiğim 500 liraya değer bir şey olsun istiyorum. Sizce alınır mı?
alınır. Soluksuz oynamıştım dlcsini de soluksuz oynamak istiyorum ama vaktim pek yok

uzun süre oynatırmı dan kastım gta, rdr gibi haritası bile 100lerce saat götürcek kadar mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eğer para steam de değil ise hesap alıp oynamak daha mantıklı + dlc de oluyor daha fazla keyif alırsın ha steam de ise anca öyle alınır ha bir de dlc li oyna bence + keyif alırsın ve oyun süresi uzadığı için de tatmin olursun ben oyunu bitirdiğimde keşke biraz daha uzun olsaymış demedim tam kıvamında oluyor
para steamde değil bende hesap mı alsam diye düşündüm ama bilemedim

EmreErkanAydın

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
656
İsim
Emre Erkan Aydın
uzun süre oynatırmı dan kastım gta, rdr gibi haritası bile 100lerce saat götürcek kadar mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

para steamde değil bende hesap mı alsam diye düşündüm ama bilemedim
Benim cebimde 500tl olsa hesap alıp yükler offline takılırım Baldurs gate 3 - Witcher 3 - Alan Wake 2 - assassin's creed mirage daha bir çok oyunu offline alıp indirip daha fazla paranın hakkını verebilirsin max bir hesap 20-50 tl arası

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,552
Üyeler
164,518
Son üye
Eqsionix
Top Bottom