Cyberpunk 2077 büyük optimizasyon güncellemesi

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Reaksiyon skoru
32,594
Arkadaşlar her yerde neredeyse 40 gblık bir güncellemeden bahsediliyor. Bu güncelleme ne zaman gelir? İlk gün yaması oyunu optimize eder mi? Steamden oyunu alıp güncelleme bekleyen varsa güncelleme geldiğinde konuyu hortlatabilir mi :D Ona göre alıcam da meraktan delirdim :D

Açıkçası şuan değil 2 hafta sonra falan alın. Daha doğrusu alıp 2 hafta sonra tamamen kurun.

• Beğen
Reaksiyonlar: Ciri
Ufak bir güncelleme gelmiş sanırsam.
Evet ama optimizasyonu düzelttiğini duymadım. Bazıları 40 bazıları 70 e kadar gelir büyük optimizasyon güncellemesi diyor. Oyunu adam akıllı düzeltsin de 100 de indiririz :D

Arkadaşlar her yerde neredeyse 40 gblık bir güncellemeden bahsediliyor. Bu güncelleme ne zaman gelir? İlk gün yaması oyunu optimize eder mi? Steamden oyunu alıp güncelleme bekleyen varsa güncelleme geldiğinde konuyu hortlatabilir mi :D Ona göre alıcam da meraktan delirdim :D
ilk gün yaması çıktı arkadaş neden hala ilk gün yaması diyorsunuz bugün o gelicek 40 gblik optimizasyon ve bug için sanırım bugün veya en geç 1 haftaya optimize olur oyun buglar kalktı zaten

dvd lere hangi sürüm basıldı o zaman
daha önemlisi torrente hangi sürüm düşer :oops:

dvd lere hangi sürüm basıldı o zaman
daha önemlisi torrente hangi sürüm düşer :oops:
Hepsi düşmüş hocam. Dün saat 9 da falan yüklemişler. Oyun gece 3 te açılacak millet korsana daha erken ulaştı :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ilk gün yaması çıktı arkadaş neden hala ilk gün yaması diyorsunuz bugün o gelicek 40 gblik optimizasyon ve bug için sanırım bugün veya en geç 1 haftaya optimize olur oyun buglar kalktı zaten
40GB olan optimizasyon düzeltmesi için değil mi? Umarım bugün gelir.

Hepsi düşmüş hocam. Dün saat 9 da falan yüklemişler. Oyun gece 3 te açılacak millet korsana daha erken ulaştı :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

40GB olan optimizasyon düzeltmesi için değil mi? Umarım bugün gelir.
hem bugları sorunları hem optimizasyon oyunu tam hazır hale getirmek için sanırım

• Hahaha
Reaksiyonlar: Ciri
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,024
Üyeler
183,936
Son üye
Aydın41
Geri