Cyberpunk 2077 çok kötü gözüküyor

dinAZor

80+
Reaksiyon skoru
105
1660S sistem vardı hadi neyse dedim ama bugün 7800xt sistem topladım fps sıkıntısı yok fsr açık değil her ayar ultrada ışın izleme açık değil hareket bulanıkları içinde bulanık geçen her şey kapalı film greni kapalı ama bu lanet oyun 720p low grafik ayarı gibi bulanık + kenar yumuşatmasıda rezalet vsr açtım 2k ya çektim görüntüyü çok düzelme olmadı anca 4k ya çekince biraz bulanıklık gitti ama kenar yumuşatma hala rezalet sizde durumlar ne bu oyunun grafikleri mi bu ya fsr 3 keskinlik 1 yaptım olmadı TAA mı rezalet bilmiyorum spiderman 2 de video bellek yetersiz diye oyundan atıyor ama biraz oynadım grafik olarak onda da fsr açmadım grafikleri kötü değildi ama TAA dan dolayı hafiften bi gariplik var bende de tabi monitör 1080p ama sizde bu kadar kötü mü görüntü bilmiyorum yarın alan wake 2 resident evil 4 de denicem bakalım onlar nasıl? Saçma ama kartla alakalı bi durum değildir haralde

1660S sistem vardı hadi neyse dedim ama bugün 7800xt sistem topladım fps sıkıntısı yok fsr açık değil her ayar ultrada ışın izleme açık değil hareket bulanıkları içinde bulanık geçen her şey kapalı film greni kapalı ama bu lanet oyun 720p low grafik ayarı gibi bulanık + kenar yumuşatmasıda rezalet vsr açtım 2k ya çektim görüntüyü çok düzelme olmadı anca 4k ya çekince biraz bulanıklık gitti ama kenar yumuşatma hala rezalet sizde durumlar ne bu oyunun grafikleri mi bu ya fsr 3 keskinlik 1 yaptım olmadı TAA mı rezalet bilmiyorum spiderman 2 de video bellek yetersiz diye oyundan atıyor ama biraz oynadım grafik olarak onda da fsr açmadım grafikleri kötü değildi ama TAA dan dolayı hafiften bi gariplik var bende de tabi monitör 1080p ama sizde bu kadar kötü mü görüntü bilmiyorum yarın alan wake 2 resident evil 4 de denicem bakalım onlar nasıl? Saçma ama kartla alakalı bi durum değildir haralde
Yok mu bir çözüm ya sistem topladık o kadar oyun hala kötü gözüküyor

Sisteminizin tüm özelliklerini yazabilirmisiniz.

Sisteminizin tüm özelliklerini yazabilirmisiniz.
7800xt
7500f
msi pro b650mb
Corsair cx750
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şuan evde değilim geçince bir video yükleyebilirim bulanıklığı bazı ayarlar ile biraz aza indirsemde kırılmalardan kurtulamıyorum

Kaplama modu ya da grafik modu indirmeyi dene
Varsa link yollar mısınız eve geçince deneyeyim

aldığın görüntüyü ve grafik ayarlarını amd ayarlarınla beraber atarmısın

Akşam atacağım hatta driveye videoda yükleyim kırılmaları daha iyi anlarsınız.. sistemi yeni topladım amd ayarları varsayılanda yani bişey değiştirmedim

Dostum oyunun kendisinde var o, 4k ultra da sistemimle oynuyorum, oyundaki dokular net değil, dedim belki bloom vb gibi ayarlardandır onları kapattım yine yok, oyunu iyice düşürmüşler çözünürlüğünü

Dinamik çözünürlük açık değildir umarım driverda veya oyun içinde bu sorundan kurtulmamın tek yolu dinamik çözünürlüğü kapatmaktı benim.

Kart amd
Dinamik çözünürlük açık değildir umarım driverda veya oyun içinde bu sorundan kurtulmamın tek yolu dinamik çözünürlüğü kapatmaktı benim.
dsr yok vsr var onu açtım nedeni en azından darboğazı biraz önlemek için ama 1080pde darboğaz yapmadı zaten o yüzden 1080 ne çektim ama düzelmedi bu arada vsr açık ama 2k da da 1080p de de aynı eve gidince bütün çözümleri deneyeceğim

https://drive.google.com/file/d/1rRz8FyDZG_LQFKnwriwI482jXI1fAjP3/view?usp=drive_link bu video

başka fotolar var ama hata veriyor ben burdan yazayım kare üretimi kapalı fsr kapalı ışın izleme kapalı diğer her şey ultra bide kromatik bozulma filim greni vs vs onlarda kapalı

attım

https://drive.google.com/file/d/1rRz8FyDZG_LQFKnwriwI482jXI1fAjP3/view?usp=drive_link bu video

başka fotolar var ama hata veriyor ben burdan yazayım kare üretimi kapalı fsr kapalı ışın izleme kapalı diğer her şey ultra bide kromatik bozulma filim greni vs vs onlarda kapalı

attım
Video baya kötü çıkmış ama kenar yumuşatmalara odaklanırsanız daha iyi olur

Ekler

• 1.PNG
    1.PNG
    3.3 MB · Hit: 37
  • 12122.PNG
    12122.PNG
    318.4 KB · Hit: 36
Son düzenleme:
valla amd ayarlardan keskinliği %90

attım

Video baya kötü çıkmış ama kenar yumuşatmalara odaklanırsanız daha iyi olur
1744349939381.png

bak bu görselde 1 yazdığım kısımdakini aç ve %80 e getir ben genelde %100 yapıyorum ama kenar yumuşatması sıkıntılı oyunlarda 80 lerde kullanıyorum bu görüntüyü netleyecek çamurluğu önleyecek. 2. olarak monitörün 1080p ise 2 yazan kısmı aç ve 2k ya çek ve masaüstüne gel görüntü ayarlarından 2k ya ayarla orayıda oyuna gir onuda 2k ya al ( bu ayar tüm çözünürlüğü yükseltmeni sağlıyor oyunlarda. )
bu ayarları yap kesinlikle işe yarayacak

Geri