Drmp yok ki çıkmadan kiracaklarını biliyordum.Kim kırmış ?
Bir ülkede oyun fiyatlarının asgari ücretlerin 1/3ü kadar olması da etik değildir. Vatandaşın; yurtdışında çocukların harçlıklarını biriktirerek aldıkları oyunları, 10 gün tam zamanlı çalışarak alabilmesi ise rezilliktir!B R U H
Crack oyun oynamak iyi değildir
Çünkü etik bir davranış değildir
yok knk indirip denesin ona lafım yok ama full crack te oynamasın beğenirse alsınaga adamın sistemi kaldırmazsa yada 2 saati geçip beğenmezse nolucak sen mi vericeksin iadesini eğer öyleyse ben de deneyeyim yahu : )
Oyun sahiplerin suçu değilkiBir ülkede oyun fiyatlarının asgari ücretlerin 1/3ü kadar olması da etik değildir. Vatandaşın; yurtdışında çocukların harçlıklarını biriktirerek aldıkları oyunları, 10 gün tam zamanlı çalışarak alabilmesi ise rezilliktir!
paşa gönlün ne isterse onu yaparsın ve buna kimse karısamaz.Sizce Cyberpunk 2077 almalı mıyım yoksa crackli bir şekilde mi oynamalıyım ?
korsan sormuyor ki? ne yapmalıyım diyor?Korsana destek yok.
Evet, oyun sahipleri yeteri kadar indirim yapıyor zaten ama coğrafi ve ekonomik koşullar nedeniyle insanların oyun alamayıp torrent'e başvurmasının etik olmadıgını dusunmuyorum.Oyun sahiplerin suçu değilki
Düzgün ekonomi yönetemeyenlerin yüzünden bu durumdayız....
Bilmedigimden soruyorumKırılmış oyun ile orijinal oyundaki FPS değerleri aynı olmaz. Sen oyunu al oyna 2 saat sonra sistemin kaldırmaz ise iade et.
2 saate kadar oynama süresi ve 2 hafta hakkın var diye biliyorum ben. Yani 121 dakika oynarsan iade edemiyorsun. Maksimum 2 saat.Bilmedigimden soruyorum
mesela ben oyunu aldım(herhangi bir oyun) indirmeye basladım internetim yavas 10 saatte indirdi.
İade edebilir miyim steamde kac saat icinde iade var?
knk oynama süren 2 saati geçmezse iade edebilirsin diye biliyorumBilmedigimden soruyorum
mesela ben oyunu aldım(herhangi bir oyun) indirmeye basladım internetim yavas 10 saatte indirdi.
İade edebilir miyim steamde kac saat icinde iade var?