Neler Yeni

!!! CYBERPUNK 2077 CRACKLENDİ !!!

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Bilmedigimden soruyorum
mesela ben oyunu aldım(herhangi bir oyun) indirmeye basladım internetim yavas 10 saatte indirdi.
İade edebilir miyim steamde kac saat icinde iade var?
İndirme süresi sayılmaz oynama süresi 2 saati geçmemesi lazım ve oyunu 2 hafta içerisinde iade etmen lazım

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Ve crackli olan bir oyuna güvenip bilgisayarınıza durduk yere virüs vs. bulaştırma riskini de göze almış olacaksınız.
ben bunu 1 defa bile olsa yasamadım. Ben de önermem crack kullanmanızı(karışmam kullanırsa kullansın) ama indirecegin yeri bilmenle alakalı virüs olayı

Siri

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Steam 2 de saat oynadı iade etti diyelim parasını alamaz steam cüzdanına gelir parası yani parası ... olur. Crack indirme bence yakında çıkar fps videoları.
Siri cevaplıyor;
İadesini iki türlü alabilir. Steam cüzdanına veya Satın aldığı karta. Parasının çöpe gitti falan yok. Hem nereden biliyorsun belki parasını isteyerek Steam cüzdanına çekecek. Lütfen hemen paran çöp olacak demeyin.

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
ben bunu 1 defa bile olsa yasamadım. Ben de önermem crack kullanmanızı(karışmam kullanırsa kullansın) ama indirecegin yeri bilmenle alakalı virüs olayı
Modem simgeli dev yeşil download butonuna tiklamamak önemli.

betaqm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Boran

Slayer109

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,576
İsim
Hasoyunlar
Cyberpunk 2077 cracklenmiş ve bunun doğruluğunu sormak istedim size. Eğer öyle bişey varsa önce torrentten indireceğim ve bilgisayarımın vereceği fps değerlerine bakacağım.(Tabii cidden cracklendi ise) Eğer güzel değerler alırsam oyunu almayı düşünebilirim.

Şimdi asıl sormak istediğim konuya gelelim. Sizce Cyberpunk 2077 almalı mıyım yoksa crackli bir şekilde mi oynamalıyım ?

(Fakat şöyle bir şey de var bu oyun Türkçe dil desteği ile çıkıyor ve bu gerçekten mükemmel bir şey. Eğer oyunu birçok kişi alır ve etkileşimi arttırırsa ileride çıkacak olan yeni nesil (next gen) oyunlar da Türkçe dil desteği ile çıkacak yine de size sormak istedim.)
vay be ne ara cracklediler

Barış Yalçın

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Bilmedigimden soruyorum
mesela ben oyunu aldım(herhangi bir oyun) indirmeye basladım internetim yavas 10 saatte indirdi.
İade edebilir miyim steamde kac saat icinde iade var?
Oyunu iade edebilmen için gereken zaman maksimimum 2 saat 2 saatten fazla oynarsan iade edemezsin.

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,037
İsim
Batuhan Divrik
Siri cevaplıyor;
İadesini iki türlü alabilir. Steam cüzdanına veya Satın aldığı karta. Parasının çöpe gitti falan yok. Hem nereden biliyorsun belki parasını isteyerek Steam cüzdanına çekecek. Lütfen hemen paran çöp olacak demeyin.
Steame 200 TL yükledikten sonra iade alabiliyor yani parayı doğru mu anladım ?

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Arkadaşlar crackli indirebilir bu kötü bir şey değil parası yokur oyunu alacak crackli indirir cd project dedi güvenlik duvarı olmayacak hemen cracklenir bunu biliyolardı onlarda.Mesela alıcak param yok benim detroit cyber punk falan ben de detroiti crackli indirdim cyber punkıda öyle indiricem çok seviyorum detroit ama para yok işte burda crackli indirenlere beddua edeceğinize alamayanlara hediye edin.
Maalesef bunu anlatamazsn burda az snra seni linçlemeye calısır hırsız ilan ederler :D

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey

cobretti

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,173
İsim
...
Cyberpunk 2077 cracklenmiş ve bunun doğruluğunu sormak istedim size. Eğer öyle bişey varsa önce torrentten indireceğim ve bilgisayarımın vereceği fps değerlerine bakacağım.(Tabii cidden cracklendi ise) Eğer güzel değerler alırsam oyunu almayı düşünebilirim.

Şimdi asıl sormak istediğim konuya gelelim. Sizce Cyberpunk 2077 almalı mıyım yoksa crackli bir şekilde mi oynamalıyım ?

(Fakat şöyle bir şey de var bu oyun Türkçe dil desteği ile çıkıyor ve bu gerçekten mükemmel bir şey. Eğer oyunu birçok kişi alır ve etkileşimi arttırırsa ileride çıkacak olan yeni nesil (next gen) oyunlar da Türkçe dil desteği ile çıkacak yine de size sormak istedim.)
Haber doğru değil daha cracklenmedi çünkü pc 60GB indirme konsol 102GB kalan 40 GB içinde temel dosyalar var ve crack riskini girip sonra bilgisayarım bozuldu diye yardım ararsın

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç