Neler Yeni

!!! CYBERPUNK 2077 CRACKLENDİ !!!

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Bu arada bikaç kişi var korsan oyun oynamayın oynatmayın emek hırsızlığından başka bir şey değil korsan oyunları diyen. Özür dilerim param olmadığı ve oyunu alamadığım için ama emek hırsızı da değilimdir be
Bosver be reis sıkma sen o güzel canını.
İnsanlar kalp kırmayı cok sever.
Çogu küçük zaten onu yazanların empati yetenegi cok dusuk o konuda seni anlamazlar.
Gidip crackli indirebilirsin. Anca burdan yazarlar sana indirmene karısamazlar ya

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
benim dediğimle ne alakası var adam babasının hayrınamı crackliyor yaptığı bir şey illaki var
Büyük download butonundaki virüsler yandaki reklamlar hepsi para ile reklam alınıyor.

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
8 9 tllik oyunlara elbette ki para verilebilir buna karsı degilim zaten.
Durumun ne kadar iyi olursa olsun bir çocuk kendi kazanıp kendı hayatını kurmadıktan sonra genel olarak babasının eline bakıyordur(çalışmıyorsa... ki bu dönemde çogu kişi iş bulamıyor virüs yaygınlasıyor her gecen gun. Ben de yakalandım öldürmüyor ama çok acı cektiriyor ve insanlar bu durumdan korkuyor) Babası ortalama 40 yaş üzeri ise bilgisayar oyunu diye bir şeyi cok fazla görmüş geçirmiş degildir görse bile internet kafe gibi ortamlarda görür bir oyunun 300 TL oldugunu bi,lmez bundan dolayı durumu ne kadar iyi olursa olsun bir oyuna 300 TL vermeyi mantıklı bulmaz(bulan elbette var ama genel olarak diyorum) Bundan dolayı insanlar yüksek ücretli oyunlarda yası kac olursa olsun bu dönemde crack e yöneliyor. Bu durumu yanlıs bulmamak gerekli. Paran cebinde vardır ve senin parandır alırsın ama Gidip Babandan isteyip para alarak oyuna vermen çokta ihtimal dahilinde olmuyor.
Oyuna para verip alan arkadaslara asla lafım yok banane bu durumdan ama onlar da para vermeyip crack indiren kişilere laf etmemeliler.
Aşırı gereksiz tartısma dönüyor
ayn mesela ben sekiroyu geçen sene almıştım benim param olmasına rağmen babam cidden buna mı verdin okadar parayı falan diye bi garipsedi adam o konuda haklısın para senin değilse ve ekonomik bir özgürlüğün yoksa sana verdikleri paranın hesabını sorabiliyorlar mesela ben babamın bana verdiği para ile motor alsam bana kesin kızar çünkü motora karşı ama kendi paramla alsam kızmazdı bi kaç söylenir bırakırdı çünkü para benim param mantıken bu konuda sana hak veriyorum.

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Cyberpunk çocukların oynamamasi gereken bir oyun ama sen bilirsin ama kirayı ödemek zor oldu artık.
Tabi ki çocukların oynamaması gerek.
Mesela sen 18 yasından küçükken hiç mi korku filmi izlemedin?
Psikolojik olarak etkiler diye izlememelerinin doğru oldugu savunulur ama izleyebilirler.
Oyundaki olay da aynı bu işte

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
ayn mesela ben sekiroyu geçen sene almıştım benim param olmasına rağmen babam cidden buna mı verdin okadar parayı falan diye bi garipsedi adam o konuda haklısın para senin değilse ve ekonomik bir özgürlüğün yoksa sana verdikleri paranın hesabını sorabiliyorlar mesela ben babamın bana verdiği para ile motor alsam bana kesin kızar çünkü motora karşı ama kendi paramla alsam kızmazdı bi kaç söylenir bırakırdı çünkü para benim param mantıken bu konuda sana hak veriyorum.
kaç yaşındasın bu arada yanlış anlamazsan bunu sorayım?

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,551
İsim
Enes Bahadır
Bunu her seferinde yapıyosunuz yazı yazmayacağım diyorum tekrar yazdırıyosunuz arkadaşlar. Şu Windowsu orijinal olmayan office programları orijinal olmayan kimse burda etikten bahsetmesin beyler. Parası olan alır olmayanda indirir oynar. Bunu artık tartışma haline getirmeyin her seferinde böyle yapıyorsunuz gerek yok. Windowsun ve office'in orijinal mi ? önce ona bak ondan sonra millete yazı yaz.

firat sobutay

80+ Platinum
En İyi Cevap
49
@crazyreign bu konun kapatılmasını rica ediyorum gine orjinal vs korsan tartışmaları çıkıyor @Mehmet Yılmaz
1607432308665.png

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
Tabi ki çocukların oynamaması gerek.
Mesela sen 18 yasından küçükken hiç mi korku filmi izlemedin?
Psikolojik olarak etkiler diye izlememelerinin doğru oldugu savunulur ama izleyebilirler.
Oyundaki olay da aynı bu işte
İzlemek iyi halt değil ama. Oyundaki +18 sadece şiddet ve kanla sınırlı değil. 16-17 yaşında birinin oynaması doğal 18e girince gökten melek gelip olgun yapmıyor ama gta v hayran kitlesi 8 yaşından başlıyor mesela.

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,947
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Türkçe dil desteği sunan oyunları elinizden geldiğince orjinal alınız.

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
Bunu her seferinde yapıyosunuz yazı yazmayacağım diyorum tekrar yazdırıyosunuz arkadaşlar. Şu Windowsu orijinal olmayan office programları orijinal olmayan kimse burda etikten bahsetmesin beyler. Parası olan alır olmayanda indirir oynar. Bunu artık tartışma haline getirmeyin her seferinde böyle yapıyorsunuz gerek yok. Windowsun ve office'in orijinal mi ? önce ona bak ondan sonra millete yazı yaz.
Ne zamanki aldığın laptopla beleş gelir.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom