Slayer109
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,576
bunu net para ile saticaklar oyunun yarı fiyatınagüvenliği yok ki oyunun.
adamlar bir nevi alın crackleyin der gibi cıkarmış
bunu net para ile saticaklar oyunun yarı fiyatınagüvenliği yok ki oyunun.
adamlar bir nevi alın crackleyin der gibi cıkarmış
yok aga parası olmayan yada küçük yaştaki arkadaşların crack kullanmasını anlarım yine bi nebze örneğin 13 yaşındasın babana gidip baba 250tl versene oyun alcam mı dicek çocuk durumları iyi ise der ama değilse diyemez yani dese bile babası almaz ama durumu olupta korsan kullanmak hırsızlıktır ben 8 9 tl lik oyunu crack indirenide gördüm.Maalesef bunu anlatamazsn burda az snra seni linçlemeye calısır hırsız ilan ederler![]()
yada yanında 1 trojan 3 keylogger ve +5tl farkla bitcoin virüsü ile satarlarbunu net para ile saticaklar oyunun yarı fiyatına
ama oyunda çok fazla bug varmış büyük ihtimal ilk güncellemede çoğu gider ama bug ları düzeltmek için baya güncelleme alıcak o yüzden hemen indirmek mantıklı değilAlıntıyı görüntüledaha çıkmadı bile nasıl cracklenebilir knk ama çıktığı gibi cracklenirse mükemmel olur
kesinlikle zaten orjinalini almak daha mantıklı temiz temizyada yanında 1 trojan 3 keylogger ve +5tl farkla bitcoin virüsü ile satarlar
bak güzel sistemin var torrentle pcyi mahvedeceğine azcık paraya kıy al şu oyunu pcnden olmak yerine 250tll cebinden çıksınCyberpunk 2077 cracklenmiş ve bunun doğruluğunu sormak istedim size. Eğer öyle bişey varsa önce torrentten indireceğim ve bilgisayarımın vereceği fps değerlerine bakacağım.(Tabii cidden cracklendi ise) Eğer güzel değerler alırsam oyunu almayı düşünebilirim.
Şimdi asıl sormak istediğim konuya gelelim. Sizce Cyberpunk 2077 almalı mıyım yoksa crackli bir şekilde mi oynamalıyım ?
(Fakat şöyle bir şey de var bu oyun Türkçe dil desteği ile çıkıyor ve bu gerçekten mükemmel bir şey. Eğer oyunu birçok kişi alır ve etkileşimi arttırırsa ileride çıkacak olan yeni nesil (next gen) oyunlar da Türkçe dil desteği ile çıkacak yine de size sormak istedim.)
Siri cevaplıyor;Steame 200 TL yükledikten sonra iade alabiliyor yani parayı doğru mu anladım ?
8 9 tllik oyunlara elbette ki para verilebilir buna karsı degilim zaten.yok aga parası olmayan yada küçük yaştaki arkadaşların crack kullanmasını anlarım yine bi nebze örneğin 13 yaşındasın babana gidip baba 250tl versene oyun alcam mı dicek çocuk durumları iyi ise der ama değilse diyemez yani dese bile babası almaz ama durumu olupta korsan kullanmak hırsızlıktır ben 8 9 TL lik oyunu crack indirenide gördüm.
Pcde sıkıştırılmış dosya olarak iniyor oyunlar setup diye bir şey var bu onun extract işlemidir. Eskiden orijinal oyunlar da setuplu olurdu. Konsolda direkt oyun dosyaları kurar.Haber doğru değil daha cracklenmedi çünkü PC 60GB indirme konsol 102GB kalan 40 GB içinde temel dosyalar var ve crack riskini girip sonra bilgisayarım bozuldu diye yardım ararsın
benim dediğimle ne alakası var adam babasının hayrınamı crackliyor yaptığı bir şey illaki varPcde sıkıştırılmış dosya olarak iniyor oyunlar setup diye bir şey var bu onun extract işlemidir. Eskiden orijinal oyunlar da setuplu olurdu. Konsolda direkt oyun dosyaları kurar.
Cyberpunk çocukların oynamamasi gereken bir oyun ama sen bilirsin ama kirayı ödemek zor oldu artık.8 9 tllik oyunlara elbette ki para verilebilir buna karsı degilim zaten.
Durumun ne kadar iyi olursa olsun bir çocuk kendi kazanıp kendı hayatını kurmadıktan sonra genel olarak babasının eline bakıyordur(çalışmıyorsa... ki bu dönemde çogu kişi iş bulamıyor virüs yaygınlasıyor her gecen gun. Ben de yakalandım öldürmüyor ama çok acı cektiriyor ve insanlar bu durumdan korkuyor) Babası ortalama 40 yaş üzeri ise bilgisayar oyunu diye bir şeyi cok fazla görmüş geçirmiş degildir görse bile internet kafe gibi ortamlarda görür bir oyunun 300 TL oldugunu bi,lmez bundan dolayı durumu ne kadar iyi olursa olsun bir oyuna 300 TL vermeyi mantıklı bulmaz(bulan elbette var ama genel olarak diyorum) Bundan dolayı insanlar yüksek ücretli oyunlarda yası kac olursa olsun bu dönemde crack e yöneliyor. Bu durumu yanlıs bulmamak gerekli. Paran cebinde vardır ve senin parandır alırsın ama Gidip Babandan isteyip para alarak oyuna vermen çokta ihtimal dahilinde olmuyor.
Oyuna para verip alan arkadaslara asla lafım yok banane bu durumdan ama onlar da para vermeyip crack indiren kişilere laf etmemeliler.
Aşırı gereksiz tartısma dönüyor