Neler Yeni

!!! CYBERPUNK 2077 CRACKLENDİ !!!

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Ben 14 yaşında iken tamamen kendim çalışarak kendime telefon almıştım. 4 Yıl geçti üstünden normal olarak eskidi ama kıyamıyorum ona laf etmeye çünkü kendi alın terim ve param. Günde 12 saat çalışıyordum.
Eğer bunu babam almış olsaydı şuanda çoktan yenisini aldırmış olurdum. Çünkü benim param değil ne kadar istesemde o kadar değer veremiyorum ama bu telefonu ben aldıgım için ona çok değer veriyorum ben emek ettigim icin ve benım param oldugu için.
Böyle bir durum yaşadıgım icin babama gidip oyun alacagım 300 tl para verir misin diyemiyorum empati yapınca bundan dolayı 300 tllik bir oyunu crackli olarak indirebiliyorum.
tabii ki gidip 25 30 tllik oyunların parasını verip alıyorum onun da tadı baska oluyor.
Her oyuna para verenle vermeyenlerin birbirini anlaması gerekli.
Bırak para versin ya da vermesin ikisi de eninde sonunda o oyunu oynuyor mu?
Ne mutlu ikisine de... Keşke insanlar karışmasa bu durumlara bazen görüyorum hakarete küfüre kadar gidiyor. Üzücü

19hsyn96

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,326
İsim
Hüseyin Şen
oyun kırıldı ve düzgün virüsüz ama şahsen korsana karşıyım param olduğunda satın al;):)
korsan orjinal arası performans farkı olmaz ama tekrar korsana karşıyız

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
İzlemek iyi halt değil ama. Oyundaki +18 sadece şiddet ve kanla sınırlı değil. 16-17 yaşında birinin oynaması doğal 18e girince gökten melek gelip olgun yapmıyor ama gta v hayran kitlesi 8 yaşından başlıyor mesela.
Maalesef öyle.
Olgunluk insana ille de 18 yasında gelmiyor ki
Kimisi 25 yasında olgunlasmamısken kimisi 15 yasında olgunlasabiliyor.
Yaş sınırı sadece sayılardan oluşan gereksiz bir kural bence.
şiddet ve kan dışındaki o 18 durumlara gelirsek zaten 11 12 yasında ders kitaplarında işlenen bir olayı neden +18 olarak oyunlarda ifade ediyorlar anlamış değilim.(burda 11 12 yasındakı cocuklara tamamen bunu ögretsinler demiyorum yanlıs anlasılmasın)

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bence torrent indirme çok fazla virüs vardır o oyunu öyle crack yapıp bir de bedava ya vermezler.
dostum hiçbir hiçkimse kırdığı oyuna virüs koymaz ki bunu ün şöhret için yapıyorlar senin bunu indirdiğin yere bağlı yoksa oyunu kırdıklarında içinde virüs bulunmuyor bu arada oyun crackwatch gözükmüyor bende

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Ben 14 yaşında iken tamamen kendim çalışarak kendime telefon almıştım. 4 Yıl geçti üstünden normal olarak eskidi ama kıyamıyorum ona laf etmeye çünkü kendi alın terim ve param. Günde 12 saat çalışıyordum.
Eğer bunu babam almış olsaydı şuanda çoktan yenisini aldırmış olurdum. Çünkü benim param değil ne kadar istesemde o kadar değer veremiyorum ama bu telefonu ben aldıgım için ona çok değer veriyorum ben emek ettigim icin ve benım param oldugu için.
Böyle bir durum yaşadıgım icin babama gidip oyun alacagım 300 TL para verir misin diyemiyorum empati yapınca bundan dolayı 300 tllik bir oyunu crackli olarak indirebiliyorum.
tabii ki gidip 25 30 tllik oyunların parasını verip alıyorum onun da tadı baska oluyor.
Her oyuna para verenle vermeyenlerin birbirini anlaması gerekli.
Bırak para versin ya da vermesin ikisi de eninde sonunda o oyunu oynuyor mu?
Ne mutlu ikisine de... Keşke insanlar karışmasa bu durumlara bazen görüyorum hakarete küfüre kadar gidiyor. Üzücü
ayn kendi paran olunca kıyamıyorsun bende diyemem baba 300tl versene oyun alıcam demem yani bende küçükken crack kullanıyodum herşeyi son 1 2 senedir full orjinal almaya başladım herşeyi

Jaja50

80+ Silver
Kırılmış oyun ile orijinal oyundaki FPS değerleri aynı olmaz. Sen oyunu al oyna 2 saat sonra sistemin kaldırmaz ise iade et.
Evet. Epic Games Gta 5 vermeden önce arkadaşım crack indirmişti. Rx 580 + R5 1600 olmasına rağmen 45 fps almıştı. Epic Games dağıttıktan sonra orjinalini indirdi ve fps sabitlemesiyle birlikte 75 fps aldı.

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey

VitoScaletta

80+ Gold
abi hala virüs diyolar ya KJFAJKFDSAJKFDSAJKFDSAJFDSAKJN aynen şirketlere milyon dolarlar zarar yaptıran gruplar virüs koyucak içine

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
dostum hiçbir hiçkimse kırdığı oyuna virüs koymaz ki bunu ün şöhret için yapıyorlar senin bunu indirdiğin yere bağlı yoksa oyunu kırdıklarında içinde virüs bulunmuyor bu arada oyun crackwatch gözükmüyor bende
Niye ün şöhret için yapıyorlar ki ün şöhret için kul hakkına gireceğine taksimde çıplak koş daha iyi.

19hsyn96

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,326
İsim
Hüseyin Şen
imkansız kırılması kırılsa crackwatch da gözükürdü
imkansız değil. crackwatch ilk doğruluyorlar sonra site yöneticisi bilgilendiriliyor sonra virüs yok ise onaylıyor yani kırıldı.
sana link verirdim ama korsan yasak grupta.

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
ayn kendi paran olunca kıyamıyorsun bende diyemem baba 300tl versene oyun alıcam demem yani bende küçükken crack kullanıyodum herşeyi son 1 2 senedir full orjinal almaya başladım herşeyi
zaten burda ille de orjinal al sen hırsız mısın diyenlerin cogunun gecmişinde crack var :D
onu saklamak adına kendini kötü hissettigi icin cıkıyor o " hırsız " ifadesi :D

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,634
Üyeler
164,712
Son üye
merhababentaylan