!!! CYBERPUNK 2077 CRACKLENDİ !!!

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Niye ün şöhret için yapıyorlar ki ün şöhret için kul hakkına gireceğine taksimde çıplak koş daha iyi.
bunu kıranlar müslümanmı peki onuda düşün ben zaten alın almayın demiyorum dediğinin yanlış olduğunu söylüyorum

zaten burda ille de orjinal al sen hırsız mısın diyenlerin cogunun gecmişinde crack var :D
onu saklamak adına kendini kötü hissettigi icin cıkıyor o " hırsız " ifadesi :D
kendimde desem haklısın ama ben crack kullanmadım falan demem küçükken ne bulduysam crack indirmişimdir indirmedim diyende sallıyodur zaten

bunu kıranlar müslümanmı peki onuda düşün
O da var ama ben bu kadar iyi bir oyunu türkiye için özel fiyatlandırma ve türkçe dublaj getiren bir oyunu asla crack indirmem.

Korsana destek vermeyiz crack oynama satin al

O da var ama ben bu kadar iyi bir oyunu türkiye için özel fiyatlandırma ve türkçe dublaj getiren bir oyunu asla crack indirmem.
tabi bende indirmem param olsa pc alırdım zaten nasip olduğunda pc alırsam oyunuda paramla alırım ona bir şey demiyorum

tabi bende indirmem param olsa PC alırdım zaten nasip olduğunda PC alırsam oyunuda paramla alırım ona bir şey demiyorum
Temmuzda inşallah toplayacağım indiriceğim ilk ücretli oyun Rainbow six siege 2. Cyberpunk 2077.

Bunu her seferinde yapıyosunuz yazı yazmayacağım diyorum tekrar yazdırıyosunuz arkadaşlar. Şu Windowsu orijinal olmayan office programları orijinal olmayan kimse burda etikten bahsetmesin beyler. Parası olan alır olmayanda indirir oynar. Bunu artık tartışma haline getirmeyin her seferinde böyle yapıyorsunuz gerek yok. Windowsun ve office'in orijinal mi ? önce ona bak ondan sonra millete yazı yaz.
Siri cevaplıyor;
Windows'um Huawei tarafından orijinal ve Office programlarım deneme sürümünde ve gerektiğinde Office Web üzerinden ücretsiz olarak kullanıyorum. Crack değil. Yanlış bir düşünce bence.

Korsana destek vermeyiz crack oynama satin al
dostum senden korsana destek istemiyor zaten
Ne yapabilirim böyle yapsam sorun olur mu diyor
hemen ğaaaa korsan hemen destek yok diyeyim diyerekten konuya gelme lütfen.

inşallah bende nisan ayı gibi düşünüyorum R6 almalısın
Zaten Csgo da çok hile var bir de faceit kayıt ol falan uğraştırır valorant ünlü olduğu için küfür eden veletler var. Bu arada benim sistem toplamam muhtemelen 2021 başına kadar sürcek çünkü hazır değil tek tek toplayacağım.

Siri cevaplıyor;
Windows'um Huawei tarafından orijinal ve Office programlarım deneme sürümünde ve gerektiğinde Office Web üzerinden ücretsiz olarak kullanıyorum. Crack değil. Yanlış bir düşünce bence.
Merhaba Siri,
Arkadaş zaten genel olarak konuşmuş.
Hemen hemen %90 oranında da doğru bir ifade kullanmış.
Sende çok iyi bilirsin ki "İstisnalar Kaideyi Bozmaz".
Teşekkürler.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kendimde desem haklısın ama ben crack kullanmadım falan demem küçükken ne bulduysam crack indirmişimdir indirmedim diyende sallıyodur zaten
Keşke böyle yapmak yerine durumu anlama amaçlı yanaşsalar sorun kalmayacak :)
Forumda her gün olan bir tartışma
her ne kadar son zamanlarda bende içinde olsam da(mutlu değilim bu durumdan) umarım bir gün anlatlar

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Siri
ARKADAŞLAR ANAKART REHBERİ VARMI 2020 VARSA ATABİLİRMİSİNİZ VEYA YAPICAK BİRİLERİ VARMI

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,555
Üyeler
191,877
Son üye
rachers
Geri