Neler Yeni

!!! CYBERPUNK 2077 CRACKLENDİ !!!

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Maalesef bunu anlatamazsn burda az snra seni linçlemeye calısır hırsız ilan ederler :D
yok aga parası olmayan yada küçük yaştaki arkadaşların crack kullanmasını anlarım yine bi nebze örneğin 13 yaşındasın babana gidip baba 250tl versene oyun alcam mı dicek çocuk durumları iyi ise der ama değilse diyemez yani dese bile babası almaz ama durumu olupta korsan kullanmak hırsızlıktır ben 8 9 tl lik oyunu crack indirenide gördüm.

VitoScaletta

80+ Gold
1607431538765.png
daha çıkmadı bile nasıl cracklenebilir knk ama çıktığı gibi cracklenirse mükemmel olur

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Arif güngör
Hepinize yorumlarınız ve görüşleriniz için teşekkür ederim fakat ssd ve ram almak için kenara ayırdığım az bir miktar param vardı oyunu onunla almayı düşünüyordum ama yorumları okuyunca oyunu satın almaktan vazgeçtim Crackli bir şekilde indirip oynayacağım. Eğer bunu karşılayacak gücüm olsaydı kesinlikle alırdım ve size de almanızı tavsiye ediyorum.

Bu arada bikaç kişi var korsan oyun oynamayın oynatmayın emek hırsızlığından başka bir şey değil korsan oyunları diyen. Özür dilerim param olmadığı ve oyunu alamadığım için ama emek hırsızı da değilimdir be

Impe

80+ Silver
Cyberpunk 2077 cracklenmiş ve bunun doğruluğunu sormak istedim size. Eğer öyle bişey varsa önce torrentten indireceğim ve bilgisayarımın vereceği fps değerlerine bakacağım.(Tabii cidden cracklendi ise) Eğer güzel değerler alırsam oyunu almayı düşünebilirim.

Şimdi asıl sormak istediğim konuya gelelim. Sizce Cyberpunk 2077 almalı mıyım yoksa crackli bir şekilde mi oynamalıyım ?

(Fakat şöyle bir şey de var bu oyun Türkçe dil desteği ile çıkıyor ve bu gerçekten mükemmel bir şey. Eğer oyunu birçok kişi alır ve etkileşimi arttırırsa ileride çıkacak olan yeni nesil (next gen) oyunlar da Türkçe dil desteği ile çıkacak yine de size sormak istedim.)
bak güzel sistemin var torrentle pcyi mahvedeceğine azcık paraya kıy al şu oyunu pcnden olmak yerine 250tll cebinden çıksın

Siri

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Siri cevaplıyor;
Birde şunu söyleyeyim Steam tam 2 saat olarak kontrol etmiyor. Ben 2.5 saat oynadığım oyunu iade ettiğimde hiçbir sıkıntı çıkmadı. Ama yine de ayağınızı sağlam kazığa bağlayın 2 saat olmadan iade etme hissi duyuyorsanız edin.
Steame 200 TL yükledikten sonra iade alabiliyor yani parayı doğru mu anladım ?
Siri cevaplıyor;
Steam'a 200 TL yükle demedim. Oyunu kartınız ile satın alın Steam cüzdanı ile değil. Satın alma kısmında cüzdan ile satın alma dışında kart ile satın alma diye bir seçenek daha var. Eğer öyle alırsanız geç dahi olsa paranız bankanıza bağlı olarak hatırladığım kadarıyla en fazla 1 aya kadar gelir. Tabii şikayetvar da çok uzun sürdüğü ile ilgili şikayetler var. İade ederken bu olasılığı düşünün. Bundan dolayı zaten iki seçenek sunuluyor Karta veya Steam cüzdanına diye.

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
yok aga parası olmayan yada küçük yaştaki arkadaşların crack kullanmasını anlarım yine bi nebze örneğin 13 yaşındasın babana gidip baba 250tl versene oyun alcam mı dicek çocuk durumları iyi ise der ama değilse diyemez yani dese bile babası almaz ama durumu olupta korsan kullanmak hırsızlıktır ben 8 9 TL lik oyunu crack indirenide gördüm.
8 9 tllik oyunlara elbette ki para verilebilir buna karsı degilim zaten.
Durumun ne kadar iyi olursa olsun bir çocuk kendi kazanıp kendı hayatını kurmadıktan sonra genel olarak babasının eline bakıyordur(çalışmıyorsa... ki bu dönemde çogu kişi iş bulamıyor virüs yaygınlasıyor her gecen gun. Ben de yakalandım öldürmüyor ama çok acı cektiriyor ve insanlar bu durumdan korkuyor) Babası ortalama 40 yaş üzeri ise bilgisayar oyunu diye bir şeyi cok fazla görmüş geçirmiş degildir görse bile internet kafe gibi ortamlarda görür bir oyunun 300 tl oldugunu bi,lmez bundan dolayı durumu ne kadar iyi olursa olsun bir oyuna 300 tl vermeyi mantıklı bulmaz(bulan elbette var ama genel olarak diyorum) Bundan dolayı insanlar yüksek ücretli oyunlarda yası kac olursa olsun bu dönemde crack e yöneliyor. Bu durumu yanlıs bulmamak gerekli. Paran cebinde vardır ve senin parandır alırsın ama Gidip Babandan isteyip para alarak oyuna vermen çokta ihtimal dahilinde olmuyor.
Oyuna para verip alan arkadaslara asla lafım yok banane bu durumdan ama onlar da para vermeyip crack indiren kişilere laf etmemeliler.
Aşırı gereksiz tartısma dönüyor

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
Haber doğru değil daha cracklenmedi çünkü PC 60GB indirme konsol 102GB kalan 40 GB içinde temel dosyalar var ve crack riskini girip sonra bilgisayarım bozuldu diye yardım ararsın
Pcde sıkıştırılmış dosya olarak iniyor oyunlar setup diye bir şey var bu onun extract işlemidir. Eskiden orijinal oyunlar da setuplu olurdu. Konsolda direkt oyun dosyaları kurar.

cobretti

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,173
İsim
...
Pcde sıkıştırılmış dosya olarak iniyor oyunlar setup diye bir şey var bu onun extract işlemidir. Eskiden orijinal oyunlar da setuplu olurdu. Konsolda direkt oyun dosyaları kurar.
benim dediğimle ne alakası var adam babasının hayrınamı crackliyor yaptığı bir şey illaki var

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
8 9 tllik oyunlara elbette ki para verilebilir buna karsı degilim zaten.
Durumun ne kadar iyi olursa olsun bir çocuk kendi kazanıp kendı hayatını kurmadıktan sonra genel olarak babasının eline bakıyordur(çalışmıyorsa... ki bu dönemde çogu kişi iş bulamıyor virüs yaygınlasıyor her gecen gun. Ben de yakalandım öldürmüyor ama çok acı cektiriyor ve insanlar bu durumdan korkuyor) Babası ortalama 40 yaş üzeri ise bilgisayar oyunu diye bir şeyi cok fazla görmüş geçirmiş degildir görse bile internet kafe gibi ortamlarda görür bir oyunun 300 TL oldugunu bi,lmez bundan dolayı durumu ne kadar iyi olursa olsun bir oyuna 300 TL vermeyi mantıklı bulmaz(bulan elbette var ama genel olarak diyorum) Bundan dolayı insanlar yüksek ücretli oyunlarda yası kac olursa olsun bu dönemde crack e yöneliyor. Bu durumu yanlıs bulmamak gerekli. Paran cebinde vardır ve senin parandır alırsın ama Gidip Babandan isteyip para alarak oyuna vermen çokta ihtimal dahilinde olmuyor.
Oyuna para verip alan arkadaslara asla lafım yok banane bu durumdan ama onlar da para vermeyip crack indiren kişilere laf etmemeliler.
Aşırı gereksiz tartısma dönüyor
Cyberpunk çocukların oynamamasi gereken bir oyun ama sen bilirsin ama kirayı ödemek zor oldu artık.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,301
Üyeler
164,644
Son üye
tanertolga
Top Bottom