yok aga parası olmayan yada küçük yaştaki arkadaşların crack kullanmasını anlarım yine bi nebze örneğin 13 yaşındasın babana gidip baba 250tl versene oyun alcam mı dicek çocuk durumları iyi ise der ama değilse diyemez yani dese bile babası almaz ama durumu olupta korsan kullanmak hırsızlıktır ben 8 9 TL lik oyunu crack indirenide gördüm.
8 9 tllik oyunlara elbette ki para verilebilir buna karsı degilim zaten.
Durumun ne kadar iyi olursa olsun bir çocuk kendi kazanıp kendı hayatını kurmadıktan sonra genel olarak babasının eline bakıyordur(çalışmıyorsa... ki bu dönemde çogu kişi iş bulamıyor virüs yaygınlasıyor her gecen gun. Ben de yakalandım öldürmüyor ama çok acı cektiriyor ve insanlar bu durumdan korkuyor) Babası ortalama 40 yaş üzeri ise bilgisayar oyunu diye bir şeyi cok fazla görmüş geçirmiş degildir görse bile internet kafe gibi ortamlarda görür bir oyunun 300 tl oldugunu bi,lmez bundan dolayı durumu ne kadar iyi olursa olsun bir oyuna 300 tl vermeyi mantıklı bulmaz(bulan elbette var ama genel olarak diyorum) Bundan dolayı insanlar yüksek ücretli oyunlarda yası kac olursa olsun bu dönemde crack e yöneliyor. Bu durumu yanlıs bulmamak gerekli. Paran cebinde vardır ve senin parandır alırsın ama Gidip Babandan isteyip para alarak oyuna vermen çokta ihtimal dahilinde olmuyor.
Oyuna para verip alan arkadaslara asla lafım yok banane bu durumdan ama onlar da para vermeyip crack indiren kişilere laf etmemeliler.
Aşırı gereksiz tartısma dönüyor