Gift hediye olarak yolluyorlar dostummuhtemelen steam hesabı verir
Hesap olarak veriyorlar dostum hesap olarak almam yüksek ihtimal![]()
Cyberpunk 2077 ( Webmaster ) - playermarket - GamePazarı
Cyberpunk 2077 Webmaster playermarket satıcısı ile gamepazari.com'dawww.gamepazari.com
Güvenilir mi bilmem ama tanıdığım birisi burdan rdr2 almıştı
Gizem zaten internetim yavaş oyun çıktıktan sonra indirmem uzun sürer o yüzden alayım 8 aralıkta indirmeye koyarım 10 aralıkta açar oynarım teşekkürler hepinizePlaystore var, taksitle oyun alabiliyorsunuz. Ama henüz Cyberpunk gelmemiş siteye.
Oyun çıktıktan sonra eklenebilir, oradan alabilirsiniz sanırım.
Playstore.com - Türkiye'nin Dijital Oyun Platformu
En popüler PC-MAC oyunlarına ve Free to Play paketlerine Türkiye'nin her noktasından ulaşabilir, internet faturasına 12 ay taksitle sahip olabilirsiniz.www.playstore.com
8 aralıkta indirmeye açık mı oluyor?Gift hediye olarak yolluyorlar dostum
Hesap olarak veriyorlar dostum hesap olarak almam yüksek ihtimal
ve sanırım steamden alacağım risk almadan teşekkürler herkese
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Gizem zaten internetim yavaş oyun çıktıktan sonra indirmem uzun sürer o yüzden alayım 8 aralıkta indirmeye koyarım 10 aralıkta açar oynarım teşekkürler hepinize
O zaman iyi direkt çıktığı gün ilk oynayanlardan olacağım.Evet dostum 8 aralıkta indirmeye açılıyor 10 aralıkta giriliyor
10 aralık gece saat 3'de açılıyor diye biliyorum arkadaş olarak 3 kişi alacağız oyunu tabi ikisi aldı ben almadımO zaman iyi direkt çıktığı gün ilk oynayanlardan olacağım.
Benim arkadaşların hepsi fakir bir de umarım PC rahat açar yani AC:Odyssey gibi olur.10 aralık gece saat 3'de açılıyor diye biliyorum arkadaş olarak 3 kişi alacağız oyunu tabi ikisi aldı ben almadım
aynı anda 3 kişi girip aynı anda deneyimleyeceğiz insan heyecanlanmadan yapamıyor![]()
Kötü yorumlarda var aralarında hem de böyle nadiren değil baya var o yüzden ben steamden alayım oyunu riske atmadanKullanıcı Yorumları | GameSatış
Sitemizden alışveriş yapan kullanıcılarımızın olumlu ve olumsuz yorumlarını bu sayfamızda görüntüleyebilirsiniz.www.gamesatis.com
Oynatır ama 30 FPS olmaz ise çok iyi olur. Bir de 1060 2200G 30 FPS high ise benim bilgisayar normalde 75-50 arası gider o zaman hiç ayar düşürmeden oynarım.RX 5500XT ile oynayabilirsin dostum endişelenme![]()