Neler Yeni

Cyberpunk 2077 hangi hayat yolunu seçmeliyim

VSArolann

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Emre Akgün
Cümleten selam olsun cyberpunk 2077 başlamayı düşünüyorum ve bana 3 hikayeden birini seçmemi istiyor acaba farkları varmı ya da 3nüde oynamış biri varsa hangisini oynamam daha zevkli olur yardımcı olursanız sevinirim :)

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
456
İsim
Görkem Çağan
başlangıç hikayeleri değişir ve konuşmalarda seçtiğin hikaye tarzına yönelik konuşmalar çıkarsa onları seçme imkanın oluyor onun dışında hiç bir fark yok

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
549
İsim
Hüseyin Mert Görgel
Cümleten selam olsun cyberpunk 2077 başlamayı düşünüyorum ve bana 3 hikayeden birini seçmemi istiyor acaba farkları varmı ya da 3nüde oynamış biri varsa hangisini oynamam daha zevkli olur yardımcı olursanız sevinirim :)
Ben sokak çocuğu olarak bitirmek üzereyim genel anlamda beğendim ama oyun içi oynanışları ve gereksinimleri gördükçe şirketten olsak daha iyi bir seçenek olabilir gibime geliyor.

lyoko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
SY
Sadece oyunun başı biraz değişiyor hocam. Sana güzel gelen ile başlayabilirsin ben göçebe ve sokak çocuğunu denemiştim.

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,149
İsim
efe araci
nerdeyse 3'üde aynı oyundaki bazı diyaloglar değişebiliyor ve oyunun başlangıcını değiştiriyorlar hoşuna gideni seçebilirsin.

VSArolann

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Emre Akgün
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
göçebe daha güzel görünüyor sanki ama sıkıcı gibide sonuçta o şehirde aksiyona girmekte var bilemedim ya göçebe yada sokak çocuğu olarak başlicam

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,149
İsim
efe araci
göçebe daha güzel görünüyor sanki ama sıkıcı gibide sonuçta o şehirde aksiyona girmekte var bilemedim ya göçebe yada sokak çocuğu olarak başlicam
her türlü aksiyona giriyon hocam merak etme :D dediğim gibi oyunun başlangıcını ve bazı diyalogları değiştiriyor o kadar.

innata

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Onur Erçakır
Ben oyunu yeni bitirdim. 243 adet görev tamamladım. 78 saat sürdü.

Top Bottom