Cyberpunk 2077 mi Assassins Creed Valhalla mı ?

Sorum başlıkta 3 tane oyun alacağım (Marvel's Spider-man Remastered,Uncharted) 3. oyun ne olmalı sizce?
Cyberpunk ın oynanış süresi daha az. Ama hikayesi güzel. Ayrıca yan görevleri daha eğlenceli. Valhalla da yan görevler çok sıkıcı. Dünyası daha geniş .

Sorum başlıkta 3 tane oyun alacağım (Marvel's Spider-man Remastered,Uncharted) 3. oyun ne olmalı sizce?
rtx ekran kartın varsa cyberpunk ultra grafiklerde rtx açık müq oyun

Cyberpunk ın oynanış süresi daha az. Ama hikayesi güzel. Ayrıca yan görevleri daha eğlenceli. Valhalla da yan görevler çok sıkıcı. Dünyası daha geniş .
Ek olarak Cyberpunk ı bitirdim ve bittikten sonra o dünya da gezmek ekstra yan görevler yapmak bana sıkıcı geldi. Valhalla da bittikten sonra yine can sıkıntısında girip gezebilir ufak görevler yapabilirsin.

AC'nin diğer oyunlarını sevdiysen Valhallaya bayılırsın. Onları sevmediysen valhallayıda sevmezsin. CP2077 her türlü gideri olan bir oyun. Evrenine ısınabilirsen o.

Reis bende cyberpunk var ben ama ben onu aldığımda valhalla yoktu steamde olsaydı valhalla alırdım. Cyberpunk açık bir dünya hissi vermiyor. Ama bir assasins creed öyle değil .

Geri