Cyberpunk 2077 optimize olur mu

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
21,768
dostlar oyunda birçok kart malum yerde sürünüyor nvdia driver güncellemeleri vs getirse de bana kalırsa durum halen berbat
ki önerilen sistem gereksinimlerine baktığımızda 1080p high seviyeler için 1660 super önermekteler
abdullah abinin son cyberpunk testine bakarsak 1660 super 1080p de yüksek seviyelerde 60 fps zor görmekte
sizce ilerde bir optimize güncellemesi gelmesi söz konusu olur mu

dostlar oyunda birçok kart malum yerde sürünüyor nvdia driver güncellemeleri vs getirse de bana kalırsa durum halen berbat
ki önerilen sistem gereksinimlerine baktığımızda 1080p high seviyeler için 1660 super önermekteler
abdullah abinin son cyberpunk testine bakarsak 1660 super 1080p de yüksek seviyelerde 60 fps zor görmekte
evet yavaş yavaş optimize oluyor 2 hafta falan sonra tamamen düzelir

cd project red oyunculara destek veren bir firmadır ki zaten oyun koskoca 8 sene'de çıktı başıboş bırakacaklarını sanmam herkes acayip bir şekilde hypelanmıştı. oyuna öyle oyunu yaptık hadi bırakalım demezler optimizasyon gelecektir.

kesinlikle gelmesi gerekiyor ki gelicektir rx580 8gb ile orta ayarlarda 40-50fps alıyorum önümüzdeki zamanlarda optimize ile ilgili büyük bir update gelebilir

1 ya da 2 ay sonra oyun daha optimize olur. Üzerinde çalışıyorlardır illaki. Optimize özürlü bir oyun olduğu çok bariz açık.

Optimize konusunu foruma değil cd projekt e sor

Ben de memnun değilim. İmzamdaki sistemde 2K ‘da gölge ayarları orta diğerleri yüksekte, RTX Medium’da bazen fps 30’a düşüyor. Özellikle çok fazla npc olan yerlerde.

Olur yavaş yavaş.

Cidden kötü optimizasyon. 3070 ile 2k Her şey ultra iken genelde 60 FPS ama yer yer 30 a düşüyor

dlss açınca da kart rahatlıyor işlemci sürünüyor bu sefer yabancı forumlarda bir sürü konu var dlss açınca ne olursa olsun her türlü dar boğaz olduğu (i7-9700k / i9 9900k / r7 3700x) bu işlemcilerle bir de

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,078
Üyeler
190,855
Son üye
haydar7860
Geri