Cyberpunk 2077: phantom liberty Almalı mıyım

kaan0513

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
536
Pc de Cyberpunk’ın dlc siz paketine sahibim. Sizce playstation da dlcli sürümünü dlc si için 600 tl gibi bir fiyattan almalı mıyım? Ayrıca pc için 4070ti super deki fps keyfini ps da yaşayabilir miyim dostlar ne dersiniz?

Pc de Cyberpunk’ın dlc siz paketine sahibim. Sizce playstation da dlcli sürümünü dlc si için 600 tl gibi bir fiyattan almalı mıyım? Ayrıca pc için 4070ti super deki fps keyfini ps da yaşayabilir miyim dostlar ne dersiniz?
Bilgisayar görüntü kalitesi ve fps açısından daha iyi olur tabi her türlü hocam.

bir program ile steamden dlcyi ücretsiz indiriyordun bi youtubeden araştır istersen. Steam ban atmıyor

Oynadım ve bence 1k'ya kadar değebilir. Benim oynadığım dönemde optimizasyonda ufak tefek sorunları vardı dlc'nin.
Arkadaşın da dediği gibi phantom dlc'sini baaazı şeyler yaparak ücretsiz oynayabiliyorsun.
Bi arkadaşın forumda açtığı konu:
Oyuna güncelleme geldikce bu dlc taktiği çalışmıyordu, aynı sürüm olması. En azından benim bildiğim kadar.
(bu şekilde link atmak yasak mı bilmiyorum)

@furkangorur @YPoine @DarkLegion3 @ahmttunc Arkadaşlar ana oyun pc de mevcut, dlc li olan playstation da satılıyor. Siz benim yerimde olsanız ne yaparsınız. PS dan mı satın alırsınız ultimate versiyonunu(687 TL) yoksa dlc o kadar etmez diyip salar mısınız?

İndirimde epicten ultimate paketi 800 küsüre almıştım oyunda 600 saati geçtim gerçekten baya akıyor hele iyi bir sistemle tadından yenmez.Dlc kısmına gelecek olursam bence dlc ana hikayeden çok daha iyi bir hikayeye sahip şahsen bir tane daha dlc gelmesini umut ediyorum.

Oyunu sevdiysen bence al. Haritada İtyaka diye bir yer vardı ama giremiyorduk. Dlc hem oraya girmemizi sağlıyor hem de yeni bir hikaye sunuyor. Ana oyunda odak noktamız hep Arasaka idi. Burada hikayeye Militech ve YABD dahil oluyor. Bunlara dair daha fazla şey öğrenmek istiyorsan dlc mutlaka oynanmalı. Ha bir de oyuna yeni bir son ekliyor.

Pc de dlc al vortex mod ile oyunu modlayınca çok keyif veriyor

Cp77 her kuruşunu hak efiyor. Dlcde alınır. Unutsamda para verip yine oynasam defiğim nadir oyun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,049
Üyeler
185,215
Son üye
NoobyOne
Geri