Neler Yeni

Cyberpunk 2077 Torrent

lerensavasl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Eren Savaş
Evet arkadaşlar Vice City'yi ve San Andreas'i Steamden oynadınız bu güne kadar inandım. Pes2013'ü de hep CD'siyle oynadınız. Hiçbir zaman hepinizin rar şifrelerini bile ezbere bildiği siteleri kullanmadınız. YouTube premium yokken de adblock kullanmadınız tüm reklamları izlediniz hatta tıkladınız siteye gittiniz. Windows'u OEM keyle satın alıp korsan kullanmadığınızı sandınız. Evet arkadaşlar melek gibi bir adamsınız. Ahirette rabbim cennetin kapılarını ilk size açsın inşallah. Yani yapmayın arkadaşlar. Benden önce kendinizi kandırmayın. Azıcık kendinize saygınız olsun. Beni susturmak için kapak etmek için steam profillerinizi paylaşın arkadaşlar. İyi forumlar. Konuyu takipten çıkıyorum. Yanaklarım ağrıdı.

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Kalsın kütüphanede yeni pc topladığıbda oynarsın

KahramanD

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Kahraman Demirkol
Evet arkadaşlar Vice City'yi ve San Andreas'i Steamden oynadınız bu güne kadar inandım. Pes2013'ü de hep CD'siyle oynadınız. Hiçbir zaman hepinizin rar şifrelerini bile ezbere bildiği siteleri kullanmadınız. YouTube premium yokken de adblock kullanmadınız tüm reklamları izlediniz hatta tıkladınız siteye gittiniz. Windows'u OEM keyle satın alıp korsan kullanmadığınızı sandınız. Evet arkadaşlar melek gibi bir adamsınız. Ahirette rabbim cennetin kapılarını ilk size açsın inşallah. Yani yapmayın arkadaşlar. Benden önce kendinizi kandırmayın. Azıcık kendinize saygınız olsun. Beni susturmak için kapak etmek için steam profillerinizi paylaşın arkadaşlar. İyi forumlar. Konuyu takipten çıkıyorum. Yanaklarım ağrıdı.
lhkjcxşhjkfghdfdfhdf

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Dostum onu yazanların %98 i zaten şimdi kullanmadı ise geçmişte kullandı. Hepsi boş atıyor sen kendi işine bak boşver.

Sternog

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,982
İsim
Orçun Kaynar

lerensavasl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Eren Savaş
oyunun crack korumasını eklemediler
Mesaj otomatik birleştirildi:

lan ne alakaaaaaaaaaaaaa
Onu korsana karşı olup sadece eğitimi için yurtdışındaki kitapları korsan okuyan arkadaşa söyledim. UYUZLUĞUNNNNA. Herşeye dair fikrim o yazdığım uuupuuzun 2 tane yazıda mevcut. Hadi ben kaçtım rabbime emanet.
Şuan bunu izlemekteyim.

Top Bottom