Cyberpunk 2077 vs Gta 5

Mai_

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
348
Daha önce gta 5 gibi açık dünya oyunlarını denedim fakat hiçbiri sarmadı. Hikayeyi takip etmek hoşuma gitmiyor. Görevlerde onu vur bunu kaçır vs olunca eğlenemiyorum.

Cyberpunk temasından dolayi ilgimi çekiyor ama zevk alır mıyım bilmiyorum. Başka açık dünya oyunlarını ( gta 5 vb. ) sevmeyip cyberpunk seven var mı?

cyberpunk güzel bir oyun bence bi şans vermelisin.

cyberpunk güzel bir oyun bence bi şans vermelisin.
Teması vs beni çekiyor. Ama gta 5 ve rdr2 gibi oyunları kendimi zorlasam bile oynayamadım. Belki benim gibi bu oyunlarda sıkılıp cyberpunkta eğlenen birisi vardır diye sordum. Bakalım indiricem yakında

Hocam cyberpunk guzel oyun ama bence gta5 ve rdr2 gibi oyunların yarısı bile edemez.

Teması vs beni çekiyor. Ama gta 5 ve rdr2 gibi oyunları kendimi zorlasam bile oynayamadım. Belki benim gibi bu oyunlarda sıkılıp cyberpunkta eğlenen birisi vardır diye sordum. Bakalım indiricem yakında
Aradığın kişi benim . Cyberpunk oynadım. Oyunu bitirdim . Güzeldi. Ama rdr2 ve gta5 2 -3 saat dayanamadım.

Aradığın kişi benim . Cyberpunk oynadım. Oyunu bitirdim . Güzeldi. Ama rdr2 ve gta5 2 -3 saat dayanamadım.
Aynı şekilde aşırı zorlayarak oynadim bitiremedim. Bende cyberpunka sans vericem. Teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,153,650
Üyeler
183,452
Son üye
pearlex
Geri