Cyberpunk hırsızlığı

ben bunu size söylemiyorum ama o arkadaşa söylüyorum o diyor ki oyunu crackli olarak indireceğim akıcı mı değil mi bakıp silip satın alacağım yani param var diyor ona laf yapıyorum konu nerelere geldi :D
Valla bende anlamadım herkes bir şey diyor :D Şahsen ben sırf bu kadar abartıldı diye bi crackleyip yüklemek istiyorum da depolama yok :D

Valla bende anlamadım herkes bir şey diyor :D Şahsen ben sırf bu kadar abartıldı diye bi crackleyip yüklemek istiyorum da depolama yok :D
Crackleyip yükleyenlere laf etmem dostum edemem insanlar ne isterlerse yaparlar zaten ben sadece yazdığım şeyde şuna değinmek istedim oyunu crack ile akıcı mı değil mi test edip sonra silecekmiş ve satın alacakmış ben de dedim ki satın alacaksan madem paran varsa oyunu satın al zaten 2 saat deneme hakkın var kasıyorsa iade edersin kartına :D

Korsanı nerde çıktı hani yok hiç bir yerde?

Cyberpunk'ı kırmışlar bugün arkadaşım bir fotoğraf attı torrentten yüklemeye başlamış ve bilgisayarında 1660 super falan var yazıkdır günahdır bilgisayarına ne dediysemde yükliycem diyor. Ben de oyunu hayvan gibi istiyorum ama param olasıya kadar bekliycem. İşin kötüsü biz torrent kullandıkca cd project'in bir sonraki oyununda Türkçe altyazı ekleme şansı azalcak. Üzülüyorum sadece.
Valla kral pc kaldırsa bende indirirdim
O oyun için değer

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,860
Üyeler
190,813
Son üye
Alsoy36
Geri