Arthur Morgan
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 5
Hem bitmiyorÇöp oyun zaten, CSGO oynayın.
Hem bitmiyorÇöp oyun zaten, CSGO oynayın.
Aynen.Hem bitmiyor
LAN GİT OYNA AMA MİLLETE HEP CS OYNAYIN DEME LAN YETER LANÇöp oyun zaten, CSGO oynayın.
Çöp oyun olduğu gerçeğini değiştirmez, capslock kapat!LAN GİT OYNA AMA MİLLETE HEP CS OYNAYIN DEME LAN YETER LAN
Oynanış gayet güzel gözüküyor ama yakın dövüş kısmı ham kalmış.Olay şu;
Adamlar oynanışta bir halt beceremedi şimdi onu düzeltmeye çalışıyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:
LAN GİT OYNA AMA MİLLETE HEP CS OYNAYIN DEME LAN YETER LAN
Oyunu fazla abartmamak gerekiyormuş demek ki CD Project RedOlay şu;
Adamlar oynanışta bir halt beceremedi şimdi onu düzeltmeye çalışıyorlar
Aldım ekran görüntüsünü paralarını hazırla.Bu oyun net Anthem gibi hayal kırıklığı olacak ve puanda çakılma yaşayacak alacağı maksimum puanı baştan söyliyeceğim 78. Fazla olursa ya 3 kişiye 20 şer TL kod atacağım ya da 1 tane 50 TL alacağım
Ben her zaman her yerde param yanımdadır. Büyük firmaların puanlarına bakacağız kullanıcı puanları yüksek olur çünkü witcher fanları zaten oyunu ilk ön siparişte almıştı önermemeleri şaşırtıcı olur.Aldım ekran görüntüsünü paralarını hazırla.
Benim tahminimce de harika bir oyun oynayacağız bakalım umarım sen yanılırsın :dBen her zaman her yerde param yanımdadır. Büyük firmaların puanlarına bakacağız kullanıcı puanları yüksek olur çünkü witcher fanları zaten oyunu ilk ön siparişte almıştı önermemeleri şaşırtıcı olur.
Umarım ben yanılırım da alır oynarım.Benim tahminimce de harika bir oyun oynayacağız bakalım umarım sen yanılırsın :d