Mutluleymun
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 704
Ne kadar ertelenirse o kadar iyi bir oyun gelir her ertelenmede ben daha çok heyecanlanıyorum.Böyle yaparak hype'ı düşürüyorlar aslında.
Ne kadar ertelenirse o kadar iyi bir oyun gelir her ertelenmede ben daha çok heyecanlanıyorum.Böyle yaparak hype'ı düşürüyorlar aslında.
Martta sorunlu bir şekilde çıkacağına, aralıkta sorunsuz bir şekilde çıkması daha iyi bence.Ciddi misiniz ben bir oyunun yayımlanma süresinin uzama haberini görünce gitgide soğuyorum. Çünkü cyberpunktan örnek verelim. Cyberpunk martta çıksaydı 2020 yılının en iyi grafikli oyunlarından bir tanesi olacaktı. Ama uzattılar kasıma flight simulator sonrasında oyunlar çıkmaya devam etti e şimdi yine uzattılar aralığa o süre zarfında o klasmanda oyunlar artmaya devam edecek. Yani demek istediğim zamanın ötesinde olması planan oyunun tarihini ileri atıyorlar.
Neden kızgın attın bana naptım şimdi?AKSİNE HEYECANIM ARTIYOR nedeni ne mi ?
çünkü mükemmel bir oyun geliyor![]()
Hayır ya vazgeçtim abi.Etme, çünkü oyun çıktıktan sonra da iade edebiliyoruz, kalsın siparişin oyun zam yerse sonradan daha pahalıya alma.
Ethem bey sakin olum beyfendi napıyosunuz aeALLAH KAHRETSİN LAN BİR OYUN ÇIKARTACAKSINIZ AALLAH BELANIZI VERSİNŞCÖALFÖSŞXŞAÇAÇSÇSOSLXÖZÖQLSÇ ŞYLWLTJRKEM
bence oyun bitmedi 2 foto çekip koymuşlar bekleneni veremeycek bir oyun olacağını düşünüyorum
Martta sorunlu bir şekilde çıkacağına, aralıkta sorunsuz bir şekilde çıkması daha iyi bence.
Eğer sorunlu bir şekilde çıkacaklarını düşünüyorlarsa hiç insanları umutlandırmasınlar. Corona diyeceksen her şeyi düşünmeleri gerekti hem birkaç yeni insan işe alıp bu süreci hızlandırabilmeleri elinde. Hiç bir şey yapmadan oyunculardan zaman istemek bence çok bencilce.Ne kadar ertelenirse o kadar iyi bir oyun gelir her ertelenmede ben daha çok heyecanlanıyorum.
Evden çalıştıkları için testleri daha bitirememişler.Eğer sorunlu bir şekilde çıkacaklarını düşünüyorlarsa hiç insanları umutlandırmasınlar. Corona diyeceksen her şeyi düşünmeleri gerekti hem birkaç yeni insan işe alıp bu süreci hızlandırabilmeleri elinde. Hiç bir şey yapmadan oyunculardan zaman istemek bence çok bencilce.
Dediğim gibi daha fazla işçi işe alıp süreci hızlandırabilirler. Koskocaman şirket birkaç bin dolar gitmesin diye zaman yiyorlar. Yani benim fikrim bu yönde.Evden çalıştıkları için testleri daha bitirememişler.