Cyberpunk Yine Ertelendi :D

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Ciddi misiniz ben bir oyunun yayımlanma süresinin uzama haberini görünce gitgide soğuyorum. Çünkü cyberpunktan örnek verelim. Cyberpunk martta çıksaydı 2020 yılının en iyi grafikli oyunlarından bir tanesi olacaktı. Ama uzattılar kasıma flight simulator sonrasında oyunlar çıkmaya devam etti e şimdi yine uzattılar aralığa o süre zarfında o klasmanda oyunlar artmaya devam edecek. Yani demek istediğim zamanın ötesinde olması planan oyunun tarihini ileri atıyorlar.
Martta sorunlu bir şekilde çıkacağına, aralıkta sorunsuz bir şekilde çıkması daha iyi bence.

Etme, çünkü oyun çıktıktan sonra da iade edebiliyoruz, kalsın siparişin oyun zam yerse sonradan daha pahalıya alma.
Hayır ya vazgeçtim abi.
Bu yapılan ş****sizliktir.
Kaç aydır aynısı oluyor.
Artık çıkınca videosunu izlerim.
Çok överelerse alırım.

şaşırdık mı hayır

Martta sorunlu bir şekilde çıkacağına, aralıkta sorunsuz bir şekilde çıkması daha iyi bence.
Ne kadar ertelenirse o kadar iyi bir oyun gelir her ertelenmede ben daha çok heyecanlanıyorum.
Eğer sorunlu bir şekilde çıkacaklarını düşünüyorlarsa hiç insanları umutlandırmasınlar. Corona diyeceksen her şeyi düşünmeleri gerekti hem birkaç yeni insan işe alıp bu süreci hızlandırabilmeleri elinde. Hiç bir şey yapmadan oyunculardan zaman istemek bence çok bencilce.

Eğer sorunlu bir şekilde çıkacaklarını düşünüyorlarsa hiç insanları umutlandırmasınlar. Corona diyeceksen her şeyi düşünmeleri gerekti hem birkaç yeni insan işe alıp bu süreci hızlandırabilmeleri elinde. Hiç bir şey yapmadan oyunculardan zaman istemek bence çok bencilce.
Evden çalıştıkları için testleri daha bitirememişler.

Evden çalıştıkları için testleri daha bitirememişler.
Dediğim gibi daha fazla işçi işe alıp süreci hızlandırabilirler. Koskocaman şirket birkaç bin dolar gitmesin diye zaman yiyorlar. Yani benim fikrim bu yönde.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri