krldogukan
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,947
sistemi tamda aralık 10 15 i gibi alıcaktım isabet olmuş neredeyse hiç spoiler yemicem şimdi bence iyi olmuş
sistemi tamda aralık 10 15 i gibi alıcaktım isabet olmuş neredeyse hiç spoiler yemicem şimdi bence iyi olmuş
Bu oyunda spoiler yemen çok zor bu aradasistemi tamda aralık 10 15 i gibi alıcaktım isabet olmuş neredeyse hiç spoiler yemicem şimdi bence iyi olmuş
ne olur ne olmaz ben daha da rahatladım temizim benABİ KAFAYI YİCEM
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu oyunda spoiler yemen çok zor bu arada
Orası öyle ben herkesin oyun deneyimi neredeyse farklı olucağını düşündüğüm için yazdım çünkü çeşitliliğin çok fazla olduğunu söylüyorlarne olur ne olmaz ben daha da rahatladım temizim ben
inşşallah dediğin gibi olur bu oyundan çok ümitliyimOrası öyle ben herkesin oyun deneyimi neredeyse farklı olucağını düşündüğüm için yazdım çünkü çeşitliliğin çok fazla olduğunu söylüyorlar
Ben de öyle pre-order yaptım zateninşşallah dediğin gibi olur bu oyundan çok ümitliyim
yeter be ne cs imişÇöp oyun zaten, CSGO oynayın.
o anlamda kötü değil; buglar, glitchler gibi oyunun tadını kaçırabilecek şeylerden bahsediyorum.eğer kötü olduklarını biliyorlarsa neden youtuberlara reklam veriyliyor
tlou 2 kac yilda yapildi? gow kac yildi yapildi bilip bilmeden cahil cahil konusma8 yılda bir oyunu beceremedğilerse iyi düşünmenin anlamı kalmıyor bana göre böyle
uslubuna dikkat et diyene bak bilip bilmeden atlama o zaman her seyeuslubuna dikkat et kimsin bana cahil diyosun ***** sen belki bu oyunu yeni bi kaç aydır biliyosun hep ertelenmesibden sıkıldım bana göre böyle dedim
peki kardeşim sein biliyorsan söyle anlat kardeşim dinliyorumuslubuna dikkat et diyene bak bilip bilmeden atlama o zaman her seye