Neler Yeni

D-Smart İnternet Hakkında

Tahrain

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Görkem Can BERBEROĞLU
Merhaba 06.10.2019 da internet başvurusu yaptım d-smart dan Türk Telekom ekibi etiketleme yaptı D-Smart ekibi modem kurulumu yaptı sinyal gelmiyor bekle dediler. 2 Hafta sonra internetim geldi fakat yine aboneliğim aktif değil dendi. Fatura falan gelmedi hiç aktif abone olmadığım için ama interneti kullanmaya devam ettim. Müşteri hizmetlerini arayıncada "kullanın herhangi bir sorun olmaz sadece abonelik aktifini bekliyoruz" dediler. Bunun üzerine bugün geri dönüş yapıldı konuştuk ve dairede eski oturan kişinin sinyalini kullanıyormuşum Türk Telekom ile iletişime geçmemi söylediler. Türk Telekom müşterisi olmadığım için bağlanamadım müşteri hizmetlerine. Yarın ana merkezine gidip söyleyeceğim durumu. Bana kullandığım ama hiçbir yere abonesi olmadığım internet için bir bedel çıkar mı?. D-smart ı iptal edip sonra mı Türk telekomla görüşmeliyim sizce yoksa direk mi gitmeliyim. Fikirlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Tahrain

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Görkem Can BERBEROĞLU
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Merhaba 06.10.2019 da internet başvurusu yaptım d-smart dan Türk Telekom ekibi etiketleme yaptı D-Smart ekibi modem kurulumu yaptı sinyal gelmiyor bekle dediler. 2 Hafta sonra internetim geldi fakat yine aboneliğim aktif değil dendi. Fatura falan gelmedi hiç aktif abone olmadığım için ama interneti kullanmaya devam ettim. Müşteri hizmetlerini arayıncada "kullanın herhangi bir sorun olmaz sadece abonelik aktifini bekliyoruz" dediler. Bunun üzerine bugün geri dönüş yapıldı konuştuk ve dairede eski oturan kişinin sinyalini kullanıyormuşum Türk Telekom ile iletişime geçmemi söylediler. Türk Telekom müşterisi olmadığım için bağlanamadım müşteri hizmetlerine. Yarın ana merkezine gidip söyleyeceğim durumu. Bana kullandığım ama hiçbir yere abonesi olmadığım internet için bir bedel çıkar mı?. D-smart ı iptal edip sonra mı Türk telekomla görüşmeliyim sizce yoksa direk mi gitmeliyim. Fikirlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.
Bilmem.
D-Smart niye alıyorsun ki. Reklamda 8Mbps'e yüksek hızlı diyen bir firmadan pek beklenti olmamalı.
D-Smart taahhütü varsa geçmiş olsun. İş zor. ama yoksa Hakem heyetine giderek direkt iptalini yaptırabilirsin.
Telekoma geçersin.

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
ayyy bana sevgili dedi

Tahrain

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Görkem Can BERBEROĞLU
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bilmem.
D-Smart niye alıyorsun ki. Reklamda 8Mbps'e yüksek hızlı diyen bir firmadan pek beklenti olmamalı.
D-Smart taahhütü varsa geçmiş olsun. İş zor. ama yoksa Hakem heyetine giderek direkt iptalini yaptırabilirsin.
Telekoma geçersin.
D-smart upload hızı olarak çok iyi burada 24 mbps internete 5,5 veriyor alabileceğimin en iyisi diğerleri sınırlandırıyor ve daha pahalı.

Ayrıca aboneliğim aktif değil sözleşme de yok ortada direk iptal edebiliyorum ama yine oradan almam gerekecek.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,250
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Bilmem.
Telekoma geçersin.
D smartın taahütüne laf edip TT öneren de ne bileyim.

JackieTR

80+ Bronze
Tv ekibinden net alınmaz kim ne derse desin dilin yanıp bin pişman olmak isteyenler alsın ben dsmart kullandım ağzıma ettiler imkânınız varken iptal edin cidden dsmart kadar berbat bir şirket var mı bilmem ttnet bile bin kat daha iyi

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Top Bottom