DA-2 kargo paket sayısı

Aga kargoda ama işte senin benden sonra mesaj gelip benden önce alma saçma benimde verildi büyük ihtimal ama kasa ve monitör verildi bu elimde ki numara boş beleş kutu numaraları yoksa 2 gündür yani illa bir mesaj gelirdi.
Hocam eğer diğer kutularınkargo takip numarasına ulaşabilirsen yazar mısın nasıl ulaştığını. Çünkü bana da lazım olacak tek kutu görünüyor bende de.

Hocam eğer diğer kutularınkargo takip numarasına ulaşabilirsen yazar mısın nasıl ulaştığını. Çünkü bana da lazım olacak tek kutu görünüyor bende de.
Aga benim ki daha verilmemiş ama en geç yarına kadar harekete geçer dedi.

hayırlı olsun o zaman
Post automatically merged:

Dostum şimdi ups aradım. Kargo takip numarasını söyledim. 3 adet paket olduğu söylendi. Sistemde bir görünüyor. İtopya da 1 tane yollandı 2 si sonra yollanacak demişti ama demek ki itopyanın da paketlerden haberi yok. Umarım sorunsuz gelir :D

Son düzenleme:
hayırlı olsun o zaman

Dostum şimdi ups aradım. Kargo takip numarasını söyledim. 3 adet paket olduğu söylendi. Sistemde bir görünüyor. İtopya da 1 tane yollandı 2 si sonra yollanacak demişti ama demek ki itopyanın da paketlerden haberi yok. Umarım sorunsuz gelir :D
Bende mi arasam acaba neyse saat 8'e kadar açık nasıl olsa ararım bir ara.

hayırlı olsun o zaman

Kaç dakika bekledin sıra?

Bende aradım takip no'sunu verdiler kutuların olduğu paket yarın gelecek monitör ve kasa elime ulaştı açtım paketleri

İtopya 6 dakika mı?

36 kişi var şu an sırada, duyunca direkt kapattım zaten.
Ben aradığımda 24 kişi vardı sırada. Bu arada böyle sitelerde 6 dk kısa bir süre :D

Geri