36 kişi ortalama 1.5 dakikadan 1 saat yapar dedim, üşendim beklemeye.niye kapattın öyleyse
36 kişi ortalama 1.5 dakikadan 1 saat yapar dedim, üşendim beklemeye.niye kapattın öyleyse
Aga açtı UPS dün barkod oluşturulmuş bugün de kargolanmış yani kargolanmış mı emin değilim ama bugün de bir hareket olmuş şuan görüntüleyememeniz normal ileri ki saatlerde bir daha kontrol edin dediler. Yani yola çıkmış SONUNDA .niye kapattın öyleyse
senin adına sevindim dostum hayırlısı olsunAga açtı UPS dün barkod oluşturulmuş bugün de kargolanmış yani kargolanmış mı emin değilim ama bugün de bir hareket olmuş şuan görüntüleyememeniz normal ileri ki saatlerde bir daha kontrol edin dediler. Yani yola çıkmış SONUNDA .
Aga sisteme düştü meğer bir kargom Aydın'a gelmiş bugün dağıtıma çıkmış ama süre yetmemiş büyük ihtimal kasa o yarın elimde yani şükür be şükür.senin adına sevindim dostum hayırlısı olsun
benden sonra vermişsin ama seninki erken gleiyor diyordun işte bak seninki daha erken geliyorAga sisteme düştü meğer bir kargom Aydın'a gelmiş bugün dağıtıma çıkmış ama süre yetmemiş büyük ihtimal kasa o yarın elimde yani şükür be şükür.
benim kasam geldi ekran kartım ve soğutucum kargo şubesinde bekliyor perşembe günü yollayacaklarmış.Aga sisteme düştü meğer bir kargom Aydın'a gelmiş bugün dağıtıma çıkmış ama süre yetmemiş büyük ihtimal kasa o yarın elimde yani şükür be şükür.
Hocam benimde yarın Kasa sonrası gün monitör elimde ama bende 2 paket gözüküyor ekran kartı sanırım benim direk kasa ile gelecek çoğu kişide öyle olmuş.benim kasam geldi ekran kartım ve soğutucum kargo şubesinde bekliyor perşembe günü yollayacaklarmış.
mesaj falan gelmedi ön görülen teslimat perşembe diyor heralde perşembe elimde olurBugün teslimata çıktı diye sms gelmediyse yarın teslimata çıkar diye düşünüyorum. Sabah 9 akşam 6 ya kadar teslimat süreleri var.
Beni işkillendiren şey 25'inde gelecek olan kutu 3.5 kilo anca ekran kartı ve diğer paketlere aittir monitör ve kasa tek pakette mi gelecek?Bugün teslimata çıktı diye sms gelmediyse yarın teslimata çıkar diye düşünüyorum. Sabah 9 akşam 6 ya kadar teslimat süreleri var.
O kötü oldu hocam ya perşembe direk sistemi kurarım diye düşünüyordum çok büyük ihtimal diğer parçalar yarın gelecek ekran kartı falan.Beni işkillendiren şey 25'inde gelecek olan kutu 3.5 kilo anca ekran kartı ve diğer paketlere aittir monitör ve kasa tek pakette mi gelecek?
Hocam benim monitör kayıp iyi mi? .Aynen öyle olur gibi hayırlı olsun şimdiden
Monitör kayıp iyi mi? . Kafayı yiyeceğim.benim kasam geldi ekran kartım ve soğutucum kargo şubesinde bekliyor perşembe günü yollayacaklarmış.