DA-2 kargo paket sayısı

niye kapattın öyleyse :D
Aga açtı UPS dün barkod oluşturulmuş bugün de kargolanmış yani kargolanmış mı emin değilim ama bugün de bir hareket olmuş şuan görüntüleyememeniz normal ileri ki saatlerde bir daha kontrol edin dediler. Yani yola çıkmış SONUNDA :D.

Aga açtı UPS dün barkod oluşturulmuş bugün de kargolanmış yani kargolanmış mı emin değilim ama bugün de bir hareket olmuş şuan görüntüleyememeniz normal ileri ki saatlerde bir daha kontrol edin dediler. Yani yola çıkmış SONUNDA :D.
senin adına sevindim dostum hayırlısı olsun

senin adına sevindim dostum hayırlısı olsun
Aga sisteme düştü meğer bir kargom Aydın'a gelmiş bugün dağıtıma çıkmış ama süre yetmemiş büyük ihtimal kasa o yarın elimde yani şükür be şükür. :D

Aga sisteme düştü meğer bir kargom Aydın'a gelmiş bugün dağıtıma çıkmış ama süre yetmemiş büyük ihtimal kasa o yarın elimde yani şükür be şükür. :D
benden sonra vermişsin ama seninki erken gleiyor diyordun işte bak seninki daha erken geliyor :D

benim kasam geldi ekran kartım ve soğutucum kargo şubesinde bekliyor perşembe günü yollayacaklarmış.

benim kasam geldi ekran kartım ve soğutucum kargo şubesinde bekliyor perşembe günü yollayacaklarmış.
Hocam benimde yarın Kasa sonrası gün monitör elimde ama bende 2 paket gözüküyor ekran kartı sanırım benim direk kasa ile gelecek çoğu kişide öyle olmuş.

bende böyle beyler
(2. fotoğraf 2 gün önce çekildi)

Ekler

• ups kargo.webp
    ups kargo.webp
    29.7 KB · Hit: 108
  • foto 3.webp
    foto 3.webp
    34.9 KB · Hit: 103
bende böyle beyler
(2. fotoğraf 2 gün önce çekildi)
Bugün teslimata çıktı diye sms gelmediyse yarın teslimata çıkar diye düşünüyorum. Sabah 9 akşam 6 ya kadar teslimat süreleri var.

Bugün teslimata çıktı diye sms gelmediyse yarın teslimata çıkar diye düşünüyorum. Sabah 9 akşam 6 ya kadar teslimat süreleri var.
mesaj falan gelmedi ön görülen teslimat perşembe diyor heralde perşembe elimde olur

Beni işkillendiren şey 25'inde gelecek olan kutu 3.5 kilo anca ekran kartı ve diğer paketlere aittir monitör ve kasa tek pakette mi gelecek?
Post automatically merged:

Beni işkillendiren şey 25'inde gelecek olan kutu 3.5 kilo anca ekran kartı ve diğer paketlere aittir monitör ve kasa tek pakette mi gelecek?
O kötü oldu hocam ya perşembe direk sistemi kurarım diye düşünüyordum çok büyük ihtimal diğer parçalar yarın gelecek ekran kartı falan.

Aynen öyle olur gibi hayırlı olsun şimdiden
Hocam benim monitör kayıp iyi mi? :D.

Monitör kayıp iyi mi? :D. Kafayı yiyeceğim.

Son düzenleme:
Geri