Neler Yeni

DA-2 kargo paket sayısı

scarius

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
mesut taş

Muammer Beytekin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Muammer Beytekin
niye kapattın öyleyse :D
Aga açtı UPS dün barkod oluşturulmuş bugün de kargolanmış yani kargolanmış mı emin değilim ama bugün de bir hareket olmuş şuan görüntüleyememeniz normal ileri ki saatlerde bir daha kontrol edin dediler. Yani yola çıkmış SONUNDA :D.

scarius

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
mesut taş
Aga açtı UPS dün barkod oluşturulmuş bugün de kargolanmış yani kargolanmış mı emin değilim ama bugün de bir hareket olmuş şuan görüntüleyememeniz normal ileri ki saatlerde bir daha kontrol edin dediler. Yani yola çıkmış SONUNDA :D.
senin adına sevindim dostum hayırlısı olsun

Muammer Beytekin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Muammer Beytekin
senin adına sevindim dostum hayırlısı olsun
Aga sisteme düştü meğer bir kargom Aydın'a gelmiş bugün dağıtıma çıkmış ama süre yetmemiş büyük ihtimal kasa o yarın elimde yani şükür be şükür. :D

scarius

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
mesut taş
Aga sisteme düştü meğer bir kargom Aydın'a gelmiş bugün dağıtıma çıkmış ama süre yetmemiş büyük ihtimal kasa o yarın elimde yani şükür be şükür. :D
benden sonra vermişsin ama seninki erken gleiyor diyordun işte bak seninki daha erken geliyor :D

TeacherZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
Z
benim kasam geldi ekran kartım ve soğutucum kargo şubesinde bekliyor perşembe günü yollayacaklarmış.

Muammer Beytekin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Muammer Beytekin
benim kasam geldi ekran kartım ve soğutucum kargo şubesinde bekliyor perşembe günü yollayacaklarmış.
Hocam benimde yarın Kasa sonrası gün monitör elimde ama bende 2 paket gözüküyor ekran kartı sanırım benim direk kasa ile gelecek çoğu kişide öyle olmuş.

Aykut4057

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
972
İsim
Aykut bütüner
bende böyle beyler
(2. fotoğraf 2 gün önce çekildi)

Ekler

• ups kargo.PNG
    ups kargo.PNG
    23.6 KB · Hit: 68
  • foto 3.PNG
    foto 3.PNG
    29 KB · Hit: 71

scarius

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
mesut taş
bende böyle beyler
(2. fotoğraf 2 gün önce çekildi)
Bugün teslimata çıktı diye sms gelmediyse yarın teslimata çıkar diye düşünüyorum. Sabah 9 akşam 6 ya kadar teslimat süreleri var.

Aykut4057

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
972
İsim
Aykut bütüner
Bugün teslimata çıktı diye sms gelmediyse yarın teslimata çıkar diye düşünüyorum. Sabah 9 akşam 6 ya kadar teslimat süreleri var.
mesaj falan gelmedi ön görülen teslimat perşembe diyor heralde perşembe elimde olur

scarius

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
mesut taş

Muammer Beytekin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Muammer Beytekin
Beni işkillendiren şey 25'inde gelecek olan kutu 3.5 kilo anca ekran kartı ve diğer paketlere aittir monitör ve kasa tek pakette mi gelecek?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Beni işkillendiren şey 25'inde gelecek olan kutu 3.5 kilo anca ekran kartı ve diğer paketlere aittir monitör ve kasa tek pakette mi gelecek?
O kötü oldu hocam ya perşembe direk sistemi kurarım diye düşünüyordum çok büyük ihtimal diğer parçalar yarın gelecek ekran kartı falan.

Aynen öyle olur gibi hayırlı olsun şimdiden
Hocam benim monitör kayıp iyi mi? :D.

Monitör kayıp iyi mi? :D. Kafayı yiyeceğim.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,367
Üyeler
161,038
Son üye
Harun145300
Top Bottom