Neler Yeni

DA 3 e gönderme yapılmış

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,189
İsim
Jarvis-M
Yorumlara yazdım uza yazdı sildi sonra dzgfzsfvxzdfh xdghnxd

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,189
İsim
Jarvis-M
adamın amacı taş koyup kendini öne çıkarma çabası başka bişey değil

Yaptığı şey işlemciden kısıp ekran kartına vermek ha bide +20 derece cevap bile yazamıyor şuan yazdıklarıma uza yazdı sildi kaçtı

Yigit 22

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
yigit TOPAL
Eğri oturup doğru konuşalım adam iyi sistem yapmış da3 e bütçesi yetenlerin bütçeyi bu sisteme zorlamasında fayda var.
Yav bi gidin ya saçma olmuş gayet de adam çıkmış detayları bilmiyorum ama 300 liraya fps alacaksınız diyo sırf para kaybetmemek için çıkartmış gibi çok saçma
Mesaj otomatik birleştirildi:

Prim kasmaya çalışmasa zaten 5 dakikada sistem toplanmaz ayrıca sistemin çıkış işlemcisi 3600 olduğu için de milleti kandırıyor 3500x li fiyatı 5200 3600 lü fiyatı 5400 burda da yalan söylüyor

Yaptığı şey işlemciden kısıp ekran kartına vermek ha bide +20 derece cevap bile yazamıyor şuan yazdıklarıma uza yazdı sildi kaçtı
Kanka zaten 5 dakikada sistem toplaniyosa abdullah neden 26 dakika video cekiyo bi kitlesi var zaten çıkıp der ben arkasindayim gidin alin diye

Yav bi gidin ya saçma olmuş gayet de adam çıkmış detayları bilmiyorum ama 300 liraya fps alacaksınız diyo sırf para kaybetmemek için çıkartmış gibi çok saçma

Prim kasmaya çalışmasa zaten 5 dakikada sistem toplanmaz ayrıca sistemin çıkış işlemcisi 3600 olduğu için de milleti kandırıyor 3500x li fiyatı 5200 3600 lü fiyatı 5400 burda da yalan söylüyor

Kanka zaten 5 dakikada sistem toplaniyosa abdullah neden 26 dakika video cekiyo bi kitlesi var zaten çıkıp der ben arkasindayim gidin alin diye
5 dakikada sistem toplamış şaka gibi

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1

yav arkadaş tamam sistem güzel fps verir ama bazı şeyler eksik. Örnek olarak adamın yüzü öyle videoyu bende çekerim bu adam salakmı (yanlış anlama sakın @Abdullah Hacıgül ) her sistemde video cekiyor fps testi sıcaklık testi yapıyor. Tamam çoğu kisi ne kadar fps vereceğini tahmin ediyor zaten ama bilmeyen adam ne yapsın. Neye güvenip alıcak. Onu geçtim bu sistemi bilmeyen adam nasıl toplucak. Bilgisayarcıya götürüp toplatsa 50 100 yine para vericek format 50 tl şuan. 50 100 e toplatsa yine iyi yani ee sisteme yine fazladan para girdi. Yani oraya bilgisayarın arkasına geçip şu ucuz bu güzel şunu da koyalım 240 gramda ssd koyalım demekle olmuyor bunlar.

Yigit 22

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
yigit TOPAL
yav arkadaş tamam sistem güzel fps verir ama bazı şeyler eksik. Örnek olarak adamın yüzü öyle videoyu bende çekerim bu adam salakmı (yanlış anlama sakın @Abdullah Hacıgül ) her sistemde video cekiyor fps testi sıcaklık testi yapıyor. Tamam çoğu kisi ne kadar fps vereceğini tahmin ediyor zaten ama bilmeyen adam ne yapsın. Neye güvenip alıcak. Onu geçtim bu sistemi bilmeyen adam nasıl toplucak. Bilgisayarcıya götürüp toplatsa 50 100 yine para vericek format 50 TL şuan. 50 100 e toplatsa yine iyi yani ee sisteme yine fazladan para girdi. Yani oraya bilgisayarın arkasına geçip şu ucuz bu güzel şunu da koyalım 240 gramda ssd koyalım demekle olmuyor bunlar.
Aynen öyle ben de çekiyim 5 dakika bi video sonra çıkıp diyim arkasindayim her türlü diye

FreakyXd

80+ Silver
Sinir olduğum şey Galax ekran kartını kötülemesi.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,815
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Adam sırf Prim yaptığı belli attığınız videoki kişinin
Zaten da 3 te tek tek en ucuz parçalara baktığımda (sisteme göre) 100 tl+sistemdeki psu parası ediyor (O da 3500x işlemci ve 3000mhz ramle değerlendirdim)
Yani da3 zaten indirimli

İşteBenimNickim!

80+ Bronze
Sistem toplamayı bilmeyen adam açar öğrenir, bir milyon videodan da anlamazsa tek bildiği şey mouse tıklarıdır zaten. Saçmalıyorsunuz. İsteyen istediğini alır.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,815
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Kimse alınmasın ama AMD GPU savunanlar birden nedense "ısınıyor" felan der oldu. :)

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,509
Üyeler
167,850
Son üye
Screame
Top Bottom