Neler Yeni

DA-3'de Aşırı Fazla Sorun Çıkmadı Mı?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

DiabLo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
Mehmet Özdemir
Çok şükür ki benim sistem tertemiz geldi 0 sorun 😂 tek sorun ekran kartı için 2 3 cm yer yoktu kasada neyseki biraz yamulttum arkayı 0 sorun sistem efsane ❤😍

DiabLo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
Mehmet Özdemir

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Arkadaşlar acil yardım Boot moot bişey dio bu...

Bu tarz "Sorun" denen çok saçma şeyler gördüm bence bunları sorundan saymak saçma olur, windows kurması lazım adam her şeyi hazır bekliyor, PC kahvede yapsınmı ? orta şekerli mi olsun ?

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,552
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Sistemi eline ulaşan forumda toplasan 10-15 kişi anca var. Memnun olan kişiler de gelip çok memnunum diye konu açmadığı için sorun yaşayanların konusunu görmek gayet normal değil mi? Ki sistem yüzlerce sattı.

Ted Mosby

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,756
İsim
Ahmet Baran
Sistemi eline ulaşan forumda toplasan 10-15 kişi anca var. Memnun olan kişiler de gelip çok memnunum diye konu açmadığı için sorun yaşayanların konusunu görmek gayet normal değil mi? Ki sistem yüzlerce sattı.
Güncel olarak kaç tane sattı bilgin var mı kral

Revolucao

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Yorum Emir
o ilk defa PC kullanımından dolayı nasıl yapilicagini bilmedikleri için açılıyor bence
kanka bende görüntü gelmiyor ilk defa da kullanmıyorum yani neyin ne olduğunu biliyorum ama aklınıza gelebilecek her yolu denedim olmadı, bilgisayarcıya götürdüm o da çözüm bulamadı mecbur geri göndericem

Mustafa_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
990
İsim
Mustafa
kanka bende görüntü gelmiyor ilk defa da kullanmıyorum yani neyin ne olduğunu biliyorum ama aklınıza gelebilecek her yolu denedim olmadı, bilgisayarcıya götürdüm o da çözüm bulamadı mecbur geri göndericem
o zaman sistemde sıkıntı var gönder gitsin

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Hayır?
1000+ kişi satın aldı.
Ve 50-100 konu açıldı max. O kadar bile açılmadı

TahaCel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,533
İsim
Taha yücel
Da-3 sistem içindeki bileşenlerde bir sıkıntı herangi kronik sorun bir kötü durumları yok sorun olduğu zaman ya genelde itopyadan veya kargo dan kırık felan olması ama herzaman olmuyor bu durumlar veya nadiren olan size gelen o parçada sıkıntı olması ayn8sı değistirdikleri zama. Sıkınt8 düzelir yapim hatasi yani

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom