Nasıl ya hepsinin mi öyleÇok şükür ki benim sistem tertemiz geldi 0 sorun tek sorun ekran kartı için 2 3 cm yer yoktu kasada neyseki biraz yamulttum arkayı 0 sorun sistem efsane ❤
Yamultmak mi gerekcekNasıl ya hepsinin mi öyle
Yamultma değil ya demiri biraz öne alacaksın sonra düzeliyorYamultmak mi gerekcek
Güncel olarak kaç tane sattı bilgin var mı kralSistemi eline ulaşan forumda toplasan 10-15 kişi anca var. Memnun olan kişiler de gelip çok memnunum diye konu açmadığı için sorun yaşayanların konusunu görmek gayet normal değil mi? Ki sistem yüzlerce sattı.
kanka bende görüntü gelmiyor ilk defa da kullanmıyorum yani neyin ne olduğunu biliyorum ama aklınıza gelebilecek her yolu denedim olmadı, bilgisayarcıya götürdüm o da çözüm bulamadı mecbur geri göndericemo ilk defa PC kullanımından dolayı nasıl yapilicagini bilmedikleri için açılıyor bence
o zaman sistemde sıkıntı var gönder gitsinkanka bende görüntü gelmiyor ilk defa da kullanmıyorum yani neyin ne olduğunu biliyorum ama aklınıza gelebilecek her yolu denedim olmadı, bilgisayarcıya götürdüm o da çözüm bulamadı mecbur geri göndericem
100 kişiye teslim edildi siparişler anca bırak fan boyluğu. ben sipariş verdim 7. günde daha ses soluk yok gelince kim bilir ne olacakHayır?
1000+ kişi satın aldı.
Ve 50-100 konu açıldı max. O kadar bile açılmadı