Neler Yeni

Çözüldü✓ DA-c6 hazır sistem eleştirisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Ömer Seyfettin Yavuzyiğit
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Yazılım
Dün hazır sistem için çok sabırsızlanıyordum ve beklenen o an geldi saat 6 ya yaklaşırken 6 da yayınlanması gereken video 7 de yayınlandı(hikayeden yola çıkarak diyiyorum 3 gün önce paylaşılan) ve sistem fiyatı olarak harika , performansı olarak harika kalitesi olarak harika bir sistem geldi ben 7800xt 3 fanlı sistemi alacaktim + 1300 tl anakart özelleştirmesi kafama koymuştum neyse buraya kadar her şey hoştu ve videoda link gözüküyordu onu 8'e yaklaşırken spamlamaya başladım linki ki ilk elştirim neden video yayınlandığı gibi link olmadı neyse tam 8 oldu sisteme girdim ve direk saniyeler içinde yaptım ve sepete ekle dedim sepete eklendi dedi ama sepet boş defalarca f5 yaptım ama nafile olmadı malasefki kaçmıştı sistem ve şu detayıda vereyim internet hızım 100mbps + şimdi ben olanı söyleyim 7 ile 8 arasında tüm al-satcılar stokcular artık neyse sistemi kaptılar ve forumda bu sorunu yaşayan 100 lerce mağdur var ben bir yazılımcı olarak bunu nasıl yaptıklarını söyleyim bot uygulaması yapıp sayfa tam yüklenmeden direkt olarak sepete ekle botu ile direkt eklediler(10 dk ya chat gpt ile bir çocuk phyton dili ile yapabilir) ve aldılar bunun asıl nedeni ise videoda linkin gözükmesi, sistemin 1 saat sonra yayınlanması ve bence kesinlikle kupon ile indirim uygulanması gerekiyordu. Ve çook uzun zaman sonra ilk defa yüksek bütçeli insaların sistem beklerken o an gelip mağdura uğramaları ve kim bilir ne zaman tekrar bir pahalı sistem gelir. Şuanda @Abdullah Hacıgül sevgili takipçilerin hariç herkes mutlu malasef ki. Ve bu botculara stokcularada hakkımı hiç bir şekilde hela etmiyorum.. Alın sizefe kullandığım laptop neden bu kadar çok istediğimide inşallah anlarsınız. İnşallah patlamaz(bataryası şişik)diye de dualarını bekliyorum teşekkürler..
WhatsApp Görsel 2023-09-16 saat 22.09.05.jpg

Son düzenleme:

bluur

80+
Hocam aynı sepet olayına ben de düştüm içimden 7800XT 3 Fan ve B650 yapıp almak geçiyordu alamadım. Ama sistemi beğenip içime sindiği için 32.5'a tekrardan aldım, F/Pden biraz kaçmış oldum ama sisteme ihtiyacım vardı. Umarım bir sonraki sistemlerde istediğine kavuşursun

Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Yazılım
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam aynı sepet olayına ben de düştüm içimden 7800XT 3 Fan ve B650 yapıp almak geçiyordu alamadım. Ama sistemi beğenip içime sindiği için 32.5'a tekrardan aldım, F/Pden biraz kaçmış oldum ama sisteme ihtiyacım vardı. Umarım bir sonraki sistemlerde istediğine kavuşursun
7800xt yi mi aldınız kardeşim ve teşekkür ederim büyük ihtimal bu gidişle alamam. ben f/p den kaçamadım malasef bütçe çok zorllanıyordu ve baya emek verek alacaktım 2 ay fındıklıkta çalıştım sırf
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ve @Abdullah Hacıgül hiç bir şekilde tepki vermemesi açıklama yapmaması en çok da orası koyuyor çok sevdiğim bir insan olması yıllarca takip ediyor olmam

WhoCares

80+ Gold
neyin açıklamasını bekliyorsun ki herzaman olan bir durum önüne geçilemiyor o yüzden hacigülden açıklama felen beklemen saçma olur bende almayı denedim ama gencer gaming in sistemsel hatasından dolayı kart bilgileri hatası alınca 4 ayrı kartla denememe rağmen tekrar yenilediğimde ise sistem stokları bitmişti çokta dert değil benim için biliyorum bu ve bunun gibi daha çok sistem gelicektir :kizginpeepo:

Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Yazılım
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
neyin açıklamasını bekliyorsun ki herzaman olan bir durum önüne geçilemiyor o yüzden hacigülden açıklama felen beklemen saçma olur bende almayı denedim ama gencer gaming in sistemsel hatasından dolayı kart bilgileri hatası alınca 4 ayrı kartla denememe rağmen tekrar yenilediğimde ise sistem stokları bitmişti çokta dert değil benim için biliyorum bu ve bunun gibi daha çok sistem gelicektir :kizginpeepo:
çözümü basitti sistemde kupon kodu paylaşılsa onun önüne geçilebilirdi , 1 saat sonra yayınlanma olayını yapmasa ve linkde gözükmezse daha önceki tüm sistemlere yetişebiliyordum ama bilerek almıyordumn zayıf geldiği için.

AD4129

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Ali D
Sistemleri alan onu parça parça çok güzel fiyatlara satar. Bu tür şeylerin önüne geçmek zordur ama en aza indirmek mümkündür.

necq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Necati
Alsatçıların botlarına karşı telefona doğrulama kodu veya maile bi kod göndermek doğru olabilir. Bankanınkinden farklı direk siteden gönderilen kod sayesinde en azından satın alım işlemi biraz daha uzayabilir, biraz daha otomasyon için zorlaşabilir. Onun haricinde durumuna üzüldüm çünkü ben de 17k olan da sistemi için senle aynı şekilde bi çaba sarf etmiştim:(

Nanaka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
284
İsim
Kayhan Uygun
Bu botçulara karşı hala bir önlem alınmaması çok garip ya yani bi önlem alsalar sadece 2 dakikalarını alacak ama hiçbir şekilde bir şey yapmıyorlar :D

ozomona

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
415
İsim
Özcan Karakaya
Bu botçulara karşı hala bir önlem alınmaması çok garip ya yani bi önlem alsalar sadece 2 dakikalarını alacak ama hiçbir şekilde bir şey yapmıyorlar :D
sonuçta satılıyor hocam para giriyor ceplerine kime satıldığı umurlarında mı sence

ErAhmet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Ahmet Er
Ben satın alabildim ama araştırmadan aldım. Kargo ve destek sorunu yaşayan bir çok insanın yorumlarını gördükten sonra moralim bayağı bozuldu. Sizce iptal etmelimiyim

AD4129

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Ali D
Ben en ufak ram taksam bile dikkatlice takıyorum. Sistem topladığımda en az 3 kere gözden geçiriyorum. Hazır sistemlerin en riskli yani tamamen toplayanin vicdanına ve dikkatine kaldın. Hele ki bu adamlar günde kaç pc topluyordur kim bilir. Bu sebeple hergun toplasa, tecrübe sahibi olsa bile hata yapma olasılığı vardır her zaman. Benim düşüncem bu yönde.

Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Yazılım
Ben satın alabildim ama araştırmadan aldım. Kargo ve destek sorunu yaşayan bir çok insanın yorumlarını gördükten sonra moralim bayağı bozuldu. Sizce iptal etmelimiyim
Kardeşim nasıl bir sistem aldın adres degistirebiliyorsan adresimi vereyim parasını geldiğinde atarım istersen
Mesaj otomatik birleştirildi:

sonuçta satılıyor hocam para giriyor ceplerine kime satıldığı umurlarında mı sence
Kesinlikle öyle

Son düzenleme:

ErAhmet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Ahmet Er
Kardeşim nasıl bir sistem aldın adres degistirebiliyorsan adresimi vereyim parasını geldiğinde atarım istersen
Ekran kartını değiştirdim 7800xt 16gb modelini seçtim. Kasayıda game power warcry 6 ile değiştirip sipariş verdim. O iş sakat maalesef girmem

Top Bottom