Neler Yeni

DA Forum 2022 İnternet Tarayıcısı Anketi

Hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz?

• Oy kullanan toplam üye
    158

Suwariba

80+ Silver
Opera gx ve opera. ikisinde de kurulu düzenim var. Biri bozulunca diğerine geçiyorumo.O2

Karl Dönitz

80+ Bronze
Brave'den edge'ye geçtim ,edge baya iyiymiş bayadır kullanıyorum.

TamerKs

80+ Silver
Edge, hem sade ve şık hem hızlı. Daha ne olsun

Eclipse

80+ Bronze
Genelde gizlilik ve güvenlikten yana sevenleri çok ama benim sevme sebebim sade ve kullanışlı arayüzü, stok halde gelen reklam engelleyicinin yeterli oluşu, Chromium tabanlı olduğundan Google Chrome eklentilerini sorunsuz kurabilme avantajı, hem masaüstü hem mobil versiyonlarının stabil çalışması ve senkronize edebilme. Aklıma gelenler bunlar ustam, bir dene istersen, yılların Chrome + Safari'cisi olarak Brave'i epey beğendim.

Ben de aynen buradaki nedenlerden dolayı Brave kullanıyorum. Para verme işlerine hiç girmedim. Tarayıcı benim için dungeons and dragons oynadığım Roll20 için önemli. Kullandığım birkaç eklenti Opera GXde çok sorun yaratıyordu, 2 günde bir eklentinin birini baştan kurmam gerekiyordu vs. Chrome geçecektim gizlilik dolayısıyla Brave geçtim. Cep telefonumda da kullanıyorum, reklam engellemesi harika.

Yakup.

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Bilgisayar da Brave, telefon da Safari.

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Chrome'nin bu kadar yüksek olması son derece şaşırtıyor beni. Türk milletinin hiç gizlilik gibi bir derdi yok. Yabancı forumlarda da geziyorum. Oralarda durumlar daha farklı. Kullanıcılar daha bilinçli. Bizimkiler genelde bilgisayarla gelen varsayılan neyse devam kafasında. Yahut Opera GX gibi şekilli şukullu olsun diyor. Edge diyorum ben. Biraz ayar çekip gerekli eklentileri indirince oldukça işlevsel oluyor. Onun haricinde Brave yahut Ungoogled Chromium'u öneririm.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ
çorummm

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Bu ay 45 TL kazandım ama Brave TR'den çekildiği için kullanamıyorum. Ama kalsın biriksin bir yerde.

nifak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
473
İsim
Eren
Chrome un nasıl sorunları var ki herkes gizlilik demiş ? Aydınlatın da biz de brave e geçelim :)

Top Bottom