Aga ironi yapıyorum herkes gibiFar cry 5 dicektin sanirim 6 daha cikmadi
Gelecekten mi geliyon mübarek 7 ekim 2021 yayınlanacak olan tarihi. Suan heryerde ön siparişt3 nasil oynuyosun ?Hayır 6.
Bende kendimi sorguluyom ulan acaba cikti da ben mi bilmiyom diye .Aga ironi yapıyorum herkes gibi
Kanka herkes sallamış ya. Ben de dalga geçiyorum.Gelecekten mi geliyon mübarek 7 ekim 2021 yayınlanacak olan tarihi. Suan heryerde ön siparişt3 nasil oynuyosun ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bende kendimi sorguluyom ulan acaba cikti da ben mi bilmiyom diye .
Aynen lol saatini nasil olcuyolarsa merak ediyom. Bende s6 dan beri lol oynuyom baya olmustur ama olcmedim hicKanka herkes sallamış ya. Ben de dalga geçiyorum.
Evet. LoL de Steam de ki gibi oynama saati yazıyor mu?Aynen lol saatini nasil olcuyolarsa merak ediyom. Bende s6 dan beri lol oynuyom baya olmustur ama olcmedim hic
Radeon var bende, gözüküyor orada.Valorant'ta kaç saat oynadığımıza nereden bakabiliyoruz?
Hayir yazmiyorEvet. LoL de Steam de ki gibi oynama saati yazıyor mu?
Minecraft ilkokuldaki tablette oynadığım süreyide sayarsak 5000k saatten fazlaBaşlıyorum, kaç saat bilmiyorum ama minecraft 1000+ saat kesin.
O zaman iyi sallıyorlar. Çünkü kanıt yok.Hayir yazmiyor
How many hours i played lol diye internette arattirdim. Bitane site cikti. Nickimi yazdim. 1800 saat oynamisim 4 5 tane hesap var bunun gibi sen hesapla isteO zaman iyi sallıyorlar. Çünkü kanıt yok.