- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Değil diyenlerin oylarına talip değiliz zaten, hayırlı forumlar.Peki oyunuzu büyük oranda etkileyecek bir soru soruyorum. p*k bir terör örgütü müdür?
Değil diyenlerin oylarına talip değiliz zaten, hayırlı forumlar.Peki oyunuzu büyük oranda etkileyecek bir soru soruyorum. p*k bir terör örgütü müdür?
akşam 21.30 dan sonra @Mehmet Yılmaz ın Balkon konuşmasıDeğil diyenlerin oylarına talip değiliz zaten, hayırlı forumlar.
O kadar ğropaganda yaptım alsanıza 4. Koltuğa beni3'lü masa olarak vaatlerimizin birkaçını belirtiyorum:
- Forumda herkesi hakim olduğu bölüme ataması yapacağız. Mülakatları kaldıracağız.
- Forumda yeni ekonomik politikalara geçeceğiz.
- Forumun adalet sistemini tekrardan yenileceğiz.
- Forumun menfaatlerini düşünen herkesi milletvekili yapacağız.
- Foruma Parlamenter sistem tekrardan gelecek.
Bunların olmasını istiyorsanız oylar B1L0'ya. Verin Yetkiyi Görün Etkiyi Saygıdeğer Forum Halkı.Alıntıyı görüntüle
Ülke(forum olan yanlış anlasilmasin) yonetmeliginde böyle bir durumda ne olduğunu görsen daha çok gülersin mxmsmxmsSeçim berabere biterse ne gülerim lsdjlxjlbd
Biliom dksjkdhrkdÜlke(forum olan yanlış anlasilmasin) yonetmeliginde böyle bir durumda ne olduğunu görsen daha çok gülersin mxmsmxms
Ama yönetimde Mehmet Yılmaz daha üstün.Ülke(forum olan yanlış anlasilmasin) yonetmeliginde böyle bir durumda ne olduğunu görsen daha çok gülersin mxmsmxms
3. turBiliom dksjkdhrkd
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ama yönetimde Mehmet Yılmaz daha üstün.
Benim önde olduğum sandıkların verisi geldikçe farkı açıyorum.@Mehmet Yılmaz sandıkları terk etmeyin, öndeyiz.
Oyyyy@Mehmet Yılmaz sandıkları terk etmeyin, öndeyiz.