- Reaksiyon skoru
- 494
- Konu Sahibi Konu Sahibi
İtiraf edebilirsin bizden sır çıkmaz.Şu anda sadece 2 kişinin bildiği (ailemden değil) kendimle alakalı bir sırrım var ama burada söylenmesi uygun olmaz![]()
İtiraf edebilirsin bizden sır çıkmaz.Şu anda sadece 2 kişinin bildiği (ailemden değil) kendimle alakalı bir sırrım var ama burada söylenmesi uygun olmaz![]()
Aklıma anormal şeyler geliyor ama hayırlısıŞu anda sadece 2 kişinin bildiği (ailemden değil) kendimle alakalı bir sırrım var ama burada söylenmesi uygun olmaz![]()
Forum kurallarına aykırı olduğu için söyleyem. Yoksa sizden sır çıkmıyacağından adım gibi eminimİtiraf edebilirsin bizden sır çıkmaz.![]()
peki dosttan nefret ediyormusun?itiraf ediyorum !
ben tosttan nefret ederim (!)
itiraf ediyorum !
ben tosttan nefret ederim (!)
DA sakinleri bu konuya herkes itiraflarını yazabilir. Bu itiraflardan sevdiğinizi beğenmeyi unutmayın. İlk ben başlıyorum:
Adım @White Chocolate Mocha ama hiç içmedim. (Ismarlayan olursa içerim o ayrı)
Sizden de güzel itiraflar bekliyorum.
DC den söylesene merak ettim DC ver banaForum kurallarına aykırı olduğu için söyleyem. Yoksa sizden sır çıkmıyacağından adım gibi eminim![]()
aga be bende ama benimkisi başkasını sevmiyor sanırım... Gaz verin de açılamSınıfta bir kızı seviyorum.Açıklayamıyorum.Çünkü o başka birisini seviyor.
Benim ssd gibi sanırım bende içtim biraz önceEvimizde bulunan dokuma halıyı satacak diye dayıma versim ailemin haberi yok ve dayım iki gündür sattım diye aramıyor ben sanirim üstüne bir bardak soğuk su içerimdokuma bünyan halisiydi