Linus Torvald
80+
Türkiye'de değil.Hangi üniversite?
Türkiye'de değil.Hangi üniversite?
Tamam, hangi üniversite?Türkiye'de değilim.
Bakü Mühendislik Üni. Azerbaycanda.Tamam, hangi üniversite?
İstanbul Üni fizik bölümüEveett okuyosanız kaçıncı sınıfsınız 11 ve üzeri iseniz hani alansınız üniversitedeyseniz hangi bölümdesiniz görelim bakalım
Bak neyi merak ettim? Sana hiç filoloji yerine diloloji deyip dalga geçtiler mi?Benimde 11-Dil
Esogü de okuyorum soru varsa alabilirim11/Eşit Ağırlık (normal dilciyim ama 9. ve 10. Sınıflara tavsiyem KESİNLİKLE AMA KESİNLİKLE DİLE GİTMEYİN)
Üniversite olarak Eskişehir Osmangazi üniversitesi Uluslararası ilişkiler bölümü hedefim
akademik olarak iyi mi?Esogü de okuyorum soru varsa alabilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Elektrik ve elektronik İngilizce bu sene hazırlıktayım ama tekrar girmeyi düşünüyorum sınava
Şuan dediğim gibi hazırlaktayım . Hazırlığı kolay değil zor maalesef. Uluslararası ilişkilerde İngilizce yanına ek dilde koyman gerekiyor. Hazırlıkta ki hocalarımdan memnunum ben. Uluslararası ilişkiler hocaları bilmiyorum instadan okuyan birini bulup sorabilirsin. Ben kendimi elektrik ve elektronik istemediğim için bırakacağım daha farklı ve daha iyi bir yerde olmak istiyorum. Uluslararası ilişkiler içinde hazırlık okuyorsun.akademik olarak iyi mi?
diplomatlık sınavlarında atanamazsam zaten normalde dilci olduğum için tercümanlık kursuna gidip belge almayı planlıyorum