Neler Yeni

DA Forum Kullanıcıları Hangi Bölüm/Alan Okuduğunu Söylüyor.

Strelok

80+ Silver
Şuan dediğim gibi hazırlaktayım . Hazırlığı kolay değil zor maalesef. Uluslararası ilişkilerde İngilizce yanına ek dilde koyman gerekiyor. Hazırlıkta ki hocalarımdan memnunum ben. Uluslararası ilişkiler hocaları bilmiyorum instadan okuyan birini bulup sorabilirsin. Ben kendimi elektrik ve elektronik istemediğim için bırakacağım daha farklı ve daha iyi bir yerde olmak istiyorum. Uluslararası ilişkiler içinde hazırlık okuyorsun.
peki 2. dili okurken öğrenme imkanım var mı yoksa okula gidince 2. dili biliyor olarak gelmem mi gerekiyor?

melidoas6

80+ Silver
Makine Mühendisliği/Mezun
Tebrikler mezun olmak kaç yılınızı aldı ve ne iş yapıyorsunuz
Mesaj otomatik birleştirildi:

peki 2. dili okurken öğrenme imkanım var mı yoksa okula gidince 2. dili biliyor olarak gelmem mi gerekiyor?
Şimdi biraz hazırlıktan bahsedeyim 3 tür level var level 1 en kötüsü ben level 2 deyim haftada 19 saat dersim var dersler 45 dk. Bir dönemde 54 saat devamsızlık hakkın var rapor geçmiyor online ders yok. Her hafta bir şey var mesela geçen hafta quiz vardı gelecek hafta writing sonra sunum sonra speaking exam var yani çalışman gereken bir yer. Ek dili öğrenmek senin elinde kendi bir yerlerden bulup öğrenmelisin hazırlıkta iki dil öğrenebilir misin bilmiyorum o da senin yeteneğine bağlı er yada geç 2. Bir dil öğreneceksin sonuçta

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,073
İsim
Enes
9/Mekatronik Bölümü.

Mert

80+ Silver
Tebrikler mezun olmak kaç yılınızı aldı ve ne iş yapıyorsunuz

Şimdi biraz hazırlıktan bahsedeyim 3 tür level var level 1 en kötüsü ben level 2 deyim haftada 19 saat dersim var dersler 45 dk. Bir dönemde 54 saat devamsızlık hakkın var rapor geçmiyor online ders yok. Her hafta bir şey var mesela geçen hafta quiz vardı gelecek hafta writing sonra sunum sonra speaking exam var yani çalışman gereken bir yer. Ek dili öğrenmek senin elinde kendi bir yerlerden bulup öğrenmelisin hazırlıkta iki dil öğrenebilir misin bilmiyorum o da senin yeteneğine bağlı er yada geç 2. Bir dil öğreneceksin sonuçta
Bir yıl hazırlık olmak üzere toplamda beş yılda mezun oldum, okulu uzatmadım. Kurumsal bir firmada makine mühendisi olarak çalışıyorum.

melidoas6

80+ Silver
Bir yıl hazırlık olmak üzere toplamda beş yılda mezun oldum, okulu uzatmadım. Kurumsal bir firmada makine mühendisi olarak çalışıyorum.
Nereden mezun oldunuz. işe alırken Gano ya baktılar mı ? Ve iş ararken en çok hangi meslek grubunda iş ihtiyacı var dil olarak ne kadar bir dil istiyorlar. elektrik elektronik bırakıp yazılım yada Bilgisayara yönelmeyi düşünüyorum fikriniz nedir

Mert

80+ Silver
Nereden mezun oldunuz. işe alırken Gano ya baktılar mı ? Ve iş ararken en çok hangi meslek grubunda iş ihtiyacı var dil olarak ne kadar bir dil istiyorlar. elektrik elektronik bırakıp yazılım yada Bilgisayara yönelmeyi düşünüyorum fikriniz nedir
İTÜ mezunuyum. Not ortalamam kimsenin umrunda olmadı, not ortalaması çok önemli diyen boş tiplere aldırmayın. Piyasa genelinde B2 ve üzeri İngilizce şart.
EE okurken yazılım tarafına yönelmek mümkün. Bence bölüm değiştirmeye değmez.

melidoas6

80+ Silver
İTÜ mezunuyum. Not ortalamam kimsenin umrunda olmadı, not ortalaması çok önemli diyen boş tiplere aldırmayın. Piyasa genelinde B2 ve üzeri İngilizce şart.
EE okurken yazılım tarafına yönelmek mümkün. Bence bölüm değiştirmeye değmez.
Hocam genel olarak elektrik ve elektronik ilgimi çekmiyor direk o alanda eğitim almak istiyorum. Ankara üniversitesi yazılım yada yapay zeka yazmayı istiyorum çok daha iyi yerlerde okumak istiyorum kısacası çünkü şuan mutlu değilim. Ama hayatımda ne yapmak istediğime karar veremedim bu nasıl karar verebilirim?

AuroraVI

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Ömer Tokat
İş Sağlığı ve Güvenliği/Mezun

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,954
İsim
İbrahim Talha DEMİR
12 / Sayısal

Yvzhn24

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Yavuzhan AYDEMİR
samsun göktürk havacılık lisesi
harika

Üni 2/TIP. Patoloji üzerine yoğunlaşmıştım da artık saldım. İş olanağı falan çok düşük ve özhakları (günümüzde) çok geride kalıyor.
Şu an TIP tercih edecek arkadaşlara da önermiyorum. Doktorların hak ettiği değeri görmesine daha çok uzun yıllar var.
Ek iş olarak Marketlerde çalıştım da zorlanınca onuda saldım. Elektrik üzerinde yoğunlaşıyorum.
Geçmişten gelen 3-5 tecrübem olduğu için ek para çıkartıyorum kendime.
süper

Bak neyi merak ettim? Sana hiç filoloji yerine diloloji deyip dalga geçtiler mi?
geçseler ağızlarının payını verirdim.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,521
İsim
Oğuz Oğuz
Eveett okuyosanız kaçıncı sınıfsınız 11 ve üzeri iseniz hani alansınız üniversitedeyseniz hangi bölümdesiniz görelim bakalım
İgü uçak teknolojisi mezun
İgü adalet 2.sınıfta bıraktım.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,741
İsim
Enes
Instagram