yani sonuçta şartları karşılıyorum max 1000 lira gibi karla satmayı düşünüyorum. 7k fiyat bile bu pc için iyi bence.bence sizin al-sat yapmanız alamayan kullanıcılara piyasadan uyguna sattığınız için bir fırsat olarak da düşünülebilir
şuan 1 yıllık 2 yıllık aktif üye olsam gene almazdım hocam ihtiyacı olan insanlar alsın diye ama böyle kar peşinde koşup 500 1000 lira kar edeceğim diye bir öğrencinin hakkına girmek ne kadar kötü bir durum ülke de para kazanmak bu kadar zorken harcanması bi okadar da kolayHocam daha 1 hafta önce foruma katılmıssınız bu yazdığından sonra bakınca, al sat ilanını yapan arkadaşa hak vermeye başladım. Arkadaş sonuçta bu forumda emek vermiş HAK etmiş ve sen 1 haftalık üye olarak ağır elistiride bulunuyorsun.
hakkına girmekle ne alakası var .ddd benim hakkım yok mu ?şuan 1 yıllık 2 yıllık aktif üye olsam gene almazdım hocam ihtiyacı olan insanlar alsın diye ama böyle kar peşinde koşup 500 1000 lira kar edeceğim diye bir öğrencinin hakkına girmek ne kadar kötü bir durum ülke de para kazanmak bu kadar zorken harcanması bi okadar da kolay
Aga al sat neden yapıyorsun ki ? Yüksek bütçesi olmayanlar için rahat bırakın bari şu işiDA-FORUM ÖZEL RX 6500 XT SİSTEM ne kadara satılabilir ?
bilgisayarın var mı ? şuan kullandığınhakkına girmekle ne alakası var .ddd benim hakkım yok mu ?
İhtiyacın yoksa yok bence. Kullanmayacaksan alma ? 6k gibi küçük bitçelerle apu sistem topluyor millet. Neden daha iyi bir sistemi olmasın ?hakkına girmekle ne alakası var .ddd benim hakkım yok mu ?
paraya ihtiyacım var sonuçta ben de öğrenciyim.bilgisayarın var mı ? şuan kullandığın
kendi kullandığım sistem apu zaten . apu sistemi satıp bunu da kullanabilirimİhtiyacın yoksa yok bence. Kullanmayacaksan alma ? 6k gibi küçük bitçelerle apu sistem topluyor millet. Neden daha iyi bir sistemi olmasın ?
ağızına sağlık hocamİhtiyacın yoksa yok bence. Kullanmayacaksan alma ? 6k gibi küçük bitçelerle apu sistem topluyor millet. Neden daha iyi bir sistemi olmasın ?
parayı ben vermiyorum.paraya ihtiyacı olan 6klık öğrenci..
evet çok iyiyani sonuçta şartları karşılıyorum max 1000 lira gibi karla satmayı düşünüyorum. 7k fiyat bile bu pc için iyi bence.
hocam hakkına girmek derken?şuan 1 yıllık 2 yıllık aktif üye olsam gene almazdım hocam ihtiyacı olan insanlar alsın diye ama böyle kar peşinde koşup 500 1000 lira kar edeceğim diye bir öğrencinin hakkına girmek ne kadar kötü bir durum ülke de para kazanmak bu kadar zorken harcanması bi okadar da kolay