Neler Yeni

Da-forum Özel Rx 6500 Xt Si̇stem Ne Kadara Satılabilir ?

Sir Cem T-oker

80+ Gold
bence sizin al-sat yapmanız alamayan kullanıcılara piyasadan uyguna sattığınız için bir fırsat olarak da düşünülebilir
yani sonuçta şartları karşılıyorum max 1000 lira gibi karla satmayı düşünüyorum. 7k fiyat bile bu pc için iyi bence.

Moon Knight

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
445
İsim
Orhan Karaoğlan
İlgilendiği Kategoriler
yürüyüş bilgisayar doğa kitap
Hocam daha 1 hafta önce foruma katılmıssınız bu yazdığından sonra bakınca, al sat ilanını yapan arkadaşa hak vermeye başladım. Arkadaş sonuçta bu forumda emek vermiş HAK etmiş ve sen 1 haftalık üye olarak ağır elistiride bulunuyorsun.
şuan 1 yıllık 2 yıllık aktif üye olsam gene almazdım hocam ihtiyacı olan insanlar alsın diye ama böyle kar peşinde koşup 500 1000 lira kar edeceğim diye bir öğrencinin hakkına girmek ne kadar kötü bir durum ülke de para kazanmak bu kadar zorken harcanması bi okadar da kolay

Sir Cem T-oker

80+ Gold
şuan 1 yıllık 2 yıllık aktif üye olsam gene almazdım hocam ihtiyacı olan insanlar alsın diye ama böyle kar peşinde koşup 500 1000 lira kar edeceğim diye bir öğrencinin hakkına girmek ne kadar kötü bir durum ülke de para kazanmak bu kadar zorken harcanması bi okadar da kolay
hakkına girmekle ne alakası var .ddd benim hakkım yok mu ?

kırmızışarapp

80+ Silver

Moon Knight

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
445
İsim
Orhan Karaoğlan
İlgilendiği Kategoriler

kırmızışarapp

80+ Silver

B1L0

doomgünüm deil
Moderatör
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,308
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
paraya ihtiyacı olan 6klık öğrenci..

Sir Cem T-oker

80+ Gold
İhtiyacın yoksa yok bence. Kullanmayacaksan alma ? 6k gibi küçük bitçelerle apu sistem topluyor millet. Neden daha iyi bir sistemi olmasın ?
kendi kullandığım sistem apu zaten . apu sistemi satıp bunu da kullanabilirim

Moon Knight

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
445
İsim
Orhan Karaoğlan
İlgilendiği Kategoriler

YURTSEVENGAMER

80+ Silver
yani sonuçta şartları karşılıyorum max 1000 lira gibi karla satmayı düşünüyorum. 7k fiyat bile bu pc için iyi bence.
evet çok iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam hakkına girmek derken?

Top Bottom