Neler Yeni

Da-forum Özel Rx 6500 Xt Si̇stem Ne Kadara Satılabilir ?

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Akıllı kuş'ta bunun gibi bir konu açmıştı. O sistemi satın alma hakkını kaldırdı Abdullah abi.
Akıllı kuş atılan mesajlara haha attığı için bütün sistemlerden men edildi. (Yanlışlıkla yaptığını söylemişti zamanında.)

kırmızışarapp

80+ Silver
evet çok iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam hakkına girmek derken?
Arkadaşlar komik olmayın. Hadi 10k ve üstünü normal karşılarım ama bu gibi bir fiyata satılan daha çok bütçesi az olan insanlara yapılan bir haksızlıktır bu.

Moon Knight

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
445
İsim
Orhan Karaoğlan
İlgilendiği Kategoriler
yürüyüş bilgisayar doğa kitap

Sir Cem T-oker

80+ Gold
Akıllı kuş'ta bunun gibi bir konu açmıştı. O sistemi satın alma hakkını kaldırdı Abdullah abi.
Akıllı kuş atılan mesajlara haha attığı için bütün sistemlerden men edildi. (Yanlışlıkla yaptığını söylemişti zamanında.)
@Abdullah Hacıgül tamam abi beni men edebilirsin. ne yazdıysam bu konuda kendi isteğimle yazdım hepsinin arkasındayım. benim yerime 51. arkadaş alabilir sistemi.

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Sir Cem T-oker

80+ Gold

lcecube

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
Gürol kara
500 TL fazlasına direk alırım.kendim kullanıcam.satmak isteyen arkadaş olursa sahibinden üzerinden param güvendeyle alabilirim.benle iletişime geçsin.

kırmızışarapp

80+ Silver
@Abdullah Hacıgül Abi bu denli düşük bütçeli pcyi bütçesi düşük olup ihtiyacı olan arkadaşlar için yapmıyor musun ? Bir bütçenin üstünde yatırım yapıp kar yapmayı anlarım ama bu sistemde bence bu olmamalı. Gerçekten benim ve bütçesi az olan arkadaşlar böyle bir durumla karşılaşınca ve bunu kar amaçlı haklı gösterdiklerinde hem kızıyoruz hem üzülüyoruz. Çünkü böyle sistemler ihtiyacı olan kesime çıkıyor sonuçta. Bu arkadaş gibi kar amaçlı alanlar varsa Allah akıl fikir versin.

Düzeltme : Çok şey yaklaştım biliyorum ama bu günlerde gerçekten bir bilgisayar toplamak çok zor. Aylardır sistem yakalamaya çalışıyorum ve eminim ki benim gibi yakalamaya çalışanlarda vardır. Kendin toplamaya çalışıyorsun fiyat 3-4k fazla çıkıyor. Bu al-sat yapan kesim bu yüzden beni rahatsız ediyor ama düşününce onlarda geçinmeye çalışıyor. Fakat bence 6k'lık bir sistemde bunu yapmamalılar. Çünkü gerçekten düşük bütçesi olan arkadaşlar var ve apu sistem almak zorunda kalıyorlar genelde. Umarım kimseyi kırmamışımdır.

Son düzenleme:

Sir Cem T-oker

80+ Gold
Bu kadar açık belli etmeseydin keşke :) Şimdi çat diye gelip sen alamayacaksın derse sıkıntıya girersin.
biliyordum bu kadar sıkıntı olacağını gerçekten almak isteseydim buraya yazmazdım bile sadece denemek istedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Abdullah Hacıgül Abi bu denli düşük bütçeli pcyi bütçesi düşük olup ihtiyacı olan arkadaşlar için yapmıyor musun ? Bir bütçenin üstünde yatırım yapıp kar yapmayı anlarım ama bu sistemde bence bu olmamalı. Gerçekten benim ve bütçesi az olan arkadaşlar böyle bir durumla karşılaşınca ve bunu kar amaçlı haklı gösterdiklerinde hem kızıyoruz hem üzülüyoruz. Çünkü böyle sistemler ihtiyacı olan kesime çıkıyor sonuçta. Bu arkadaş gibi kar amaçlı alanlar varsa Allah akıl fikir versin.

Düzeltme : Çok şey yaklaştım biliyorum ama bu günlerde gerçekten bir bilgisayar toplamak çok zor. Aylardır sistem yakalamaya çalışıyorum ve eminim ki benim gibi yakalamaya çalışanlarda vardır. Kendin toplamaya çalışıyorsun fiyat 3-4k fazla çıkıyor. Bu al-sat yapan kesim bu yüzden beni rahatsız ediyor ama düşününce onlarda geçinmeye çalışıyor. Fakat bence 6k'lık bir sistemde bunu yapmamalılar. Çünkü gerçekten düşük bütçesi olan arkadaşlar var ve apu sistem almak zorunda kalıyorlar genelde. Umarım kimseyi kırmamışımdır.
kendi kullandığım sistemim apu. eğer sıraya giremediyseniz benim yerime alabilirsiniz.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Top Bottom