@Abdullah Hacıgül Abi bu denli düşük bütçeli pcyi bütçesi düşük olup ihtiyacı olan arkadaşlar için yapmıyor musun ? Bir bütçenin üstünde yatırım yapıp kar yapmayı anlarım ama bu sistemde bence bu olmamalı. Gerçekten benim ve bütçesi az olan arkadaşlar böyle bir durumla karşılaşınca ve bunu kar amaçlı haklı gösterdiklerinde hem kızıyoruz hem üzülüyoruz. Çünkü böyle sistemler ihtiyacı olan kesime çıkıyor sonuçta. Bu arkadaş gibi kar amaçlı alanlar varsa Allah akıl fikir versin.
Düzeltme : Çok şey yaklaştım biliyorum ama bu günlerde gerçekten bir bilgisayar toplamak çok zor. Aylardır sistem yakalamaya çalışıyorum ve eminim ki benim gibi yakalamaya çalışanlarda vardır. Kendin toplamaya çalışıyorsun fiyat 3-4k fazla çıkıyor. Bu al-sat yapan kesim bu yüzden beni rahatsız ediyor ama düşününce onlarda geçinmeye çalışıyor. Fakat bence 6k'lık bir sistemde bunu yapmamalılar. Çünkü gerçekten düşük bütçesi olan arkadaşlar var ve apu sistem almak zorunda kalıyorlar genelde. Umarım kimseyi kırmamışımdır.