Neler Yeni

Da-forum Özel Rx 6500 Xt Si̇stem Ne Kadara Satılabilir ?

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,634
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

kırmızışarapp

80+ Silver
biliyordum bu kadar sıkıntı olacağını gerçekten almak isteseydim buraya yazmazdım bile sadece denemek istedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

kendi kullandığım sistemim apu. eğer sıraya giremediyseniz benim yerime alabilirsiniz.
Alım satım diyince ön yargılı davrandım bilemedim dostum. 20. mesajı atarak hak kazandım. Teşekkürler yine de. Umarım alıp kullanırsın. Güzel sistem çünkü. Apu'yu sat daha iyi.

Kul hakkı yani o zaman marketciler giyim mağazaları vb gibi birçok sektör kul hakkına giriyor yani
Ya bu düşünceyle gelmeyin abi işte gerçekten ihtiyaçları olanları düşünün. Buna gidip marketle ve giyim mağazasıyla karşılaştırmanın bir anlamı yok bence.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,634
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Alım satım diyince ön yargılı davrandım bilemedim dostum. 20. mesajı atarak hak kazandım. Teşekkürler yine de. Umarım alıp kullanırsın. Güzel sistem çünkü. Apu'yu sat daha iyi.

Ya bu düşünceyle gelmeyin abi işte gerçekten ihtiyaçları olanları düşünün. Buna gidip marketle ve giyim mağazasıyla karşılaştırmanın bir anlamı yok bence.
Kardeşim ihtiyacı olan sayısı hiç bitmez ama ülkede çok sayıda oyun sever var her yeni çıkan sistem ihtiyaç sahibi diye adlandırmakta doğru olmaz bence özgür herkes istediğini yapar

Farway

80+ Silver
Ticaret böyle bir şey arkadaşlar kusura bakmayın,forumda uğraştık 2 yıldır yardım aldık yardım ettik,ihtiyacı olan alır ihtiyacı olmayanda cebine harçlık çıkartmış olur,herkesin maddi sıkıntısı var.

Sir Cem T-oker

80+ Gold
hocam çoğu kişi yanlış anladı beni muhtemelen. sistemi almak gibi bir niyetim yoktu forumda gezerken denk geldim. 25dk geçmesine rağmen dolmadığını fark ettim aileme sorup almaya karar verdim. biraz kullanıp satarım diye düşündüm. böyle bir zamanda güzel sistem ve güzel fiyatı var gerçekten. muhtemeln apuya ekran kartını takardım diğerlerini parça halinde satardım.

Gorfo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
740
İsim
Gorfo gorfo
keşke bu sistem için keşke şöyle bir şey olsaydı forumda direk konu açıp KAÇA ALIP satabilirim diyenler direk elenip + olarak SAHİBİNDEN üzerinden kim ilanı koydu ise onun isim soy isimi alınıp o kişilerin garantileri iptal olsa ne güzel olur var ya ama sadece foruma özel sistemlerin
Evine de sırtında taşısa Abdullah abim ne güzel olur demi

SadeceSeyf

80+ Gold
hocam çoğu kişi yanlış anladı beni muhtemelen. sistemi almak gibi bir niyetim yoktu forumda gezerken denk geldim. 25dk geçmesine rağmen dolmadığını fark ettim aileme sorup almaya karar verdim. biraz kullanıp satarım diye düşündüm. böyle bir zamanda güzel sistem ve güzel fiyatı var gerçekten. muhtemeln apuya ekran kartını takardım diğerlerini parça halinde satardım.
eee o zaman al kanka senin de ihtiyacın var. Bu şekil yazsaydın keşke ilk başta

Sir Cem T-oker

80+ Gold
Ticaret böyle bir şey arkadaşlar kusura bakmayın,forumda uğraştık 2 yıldır yardım aldık yardım ettik,ihtiyacı olan alır ihtiyacı olmayanda cebine harçlık çıkartmış olur,herkesin maddi sıkıntısı var.
cidden dedikleri şeyler çok saçmaydı.

kırmızışarapp

80+ Silver
Tekrardan özür dilerim dostum. Ben direk al-sat yapanlardansın sandım. Apu almış biri olarak bu durumdan anlarsın diye düşünüyorum. Pardon...

Sir Cem T-oker

80+ Gold

kırmızışarapp

80+ Silver
Kardeşim ihtiyacı olan sayısı hiç bitmez ama ülkede çok sayıda oyun sever var her yeni çıkan sistem ihtiyaç sahibi diye adlandırmakta doğru olmaz bence özgür herkes istediğini yapar
Genel olarak oyun amaçlı görebilirsiniz alanları ama benim gibi daha etkin kullanan sadece oyun oynamayanda vardır eminim ki. Konunun iki ucu da şey bence ortada duralım. Her iki tarafta haklı buldum düşününce...

hocam zaten al-satçı olsaydım uyguna vermezdim. zamanında 5600g sistemi tek tek toplayabilmek için 2 yıl uğraştım.
Çok iyi anlıyorum seni. Umarım maddi veya manevi ihtiyacı olanlar alabilmiştir.

asdkle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,444
İsim
asdk
Al-sat karşıtları dolmuş yine.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular