Neler Yeni

Da-forum Özel Rx 6500 Xt Si̇stem Ne Kadara Satılabilir ?

Ahmet Berat Ak

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
995
İsim
Ahmet Berat ak
İlgilendiği Kategoriler
pc toplama,pc aksesuarları,fiyat performans ürünler

SadeceSeyf

80+ Gold
hocam daha 8 kişilik yer var gözünüzü seveyim ya.
Kocam benim allaha şükür 2 bilgisayarım var. Ben diğer insanları düşünerek yazıyorum. Gerçekten al sat karşı değilim sadece sana da bir şey söylemiyorum. Bazen insanlık da önemli. 6500 XT ya bu sistem zor durumda olan biri bu fiyattan yararlansa ölür mü al satcılar ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam daha 8 kişilik yer var gözünüzü seveyim ya.
Benim bunu almaya param da var yarı maaşım. Ama paradan önemli şeyler olduğunu unuttuğumuz için memleket bu halde

ProArk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Ömer Ünal
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar ve oyunlar
Şartları karşılaşam çok ihtiyacım var ama alamıyoruz işte. Umarım ihtiyacı olan ilk 50 kişiye gider sistem.

Sir Cem T-oker

80+ Gold
Kocam benim allaha şükür 2 bilgisayarım var. Ben diğer insanları düşünerek yazıyorum. Gerçekten al sat karşı değilim sadece sana da bir şey söylemiyorum. Bazen insanlık da önemli. 6500 XT ya bu sistem zor durumda olan biri bu fiyattan yararlansa ölür mü al satcılar ?
hocam gidip sisteme 10k yazacak halim yok max 7.500 yazarım. bunun insanlıkla ne alakası var hala alabilirsiniz dolmadı zaten.

Benim bunu almaya param da var yarı maaşım. Ama paradan önemli şeyler olduğunu unuttuğumuz için memleket bu halde
aynen kardeşim memleket kar etmek için al sat yapanlardan dolayı kötü .d

Moon Knight

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
445
İsim
Orhan Karaoğlan
İlgilendiği Kategoriler
yürüyüş bilgisayar doğa kitap
sistemin çıkacağını öğrenip mesaj kasmaya çalışan adam niye karışıyor buna ?
Aynen Forumda aktif olmak suç demi forumun bu kadar bilgili olacağını bilseydim daha önce kayıt olurdum mesaj kasmaya çalışan demişsin de millet 2 3 günde 100 150 adet mesaj attı ben hesabımı 03.05.2022 de kurmuşum ve mesaj kasmaya çalışsaydım gidip milletin açtığı konulardaki sorunu internete yazıp CTRL C CTRL V yapabilirdim şuan 1000 mesajım olurdu

Kyles

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
755
İsim
Caner
keşke bu sistem için keşke şöyle bir şey olsaydı forumda direk konu açıp KAÇA ALIP satabilirim diyenler direk elenip + olarak SAHİBİNDEN üzerinden kim ilanı koydu ise onun isim soy isimi alınıp o kişilerin garantileri iptal olsa ne güzel olur var ya ama sadece foruma özel sistemlerin
Hocam daha 1 hafta önce foruma katılmıssınız bu yazdığından sonra bakınca, al sat ilanını yapan arkadaşa hak vermeye başladım. Arkadaş sonuçta bu forumda emek vermiş HAK etmiş ve sen 1 haftalık üye olarak ağır elistiride bulunuyorsun.

SadeceSeyf

80+ Gold
hocam gidip sisteme 10k yazacak halim yok max 7.500 yazarım. bunun insanlıkla ne alakası var hala alabilirsiniz dolmadı zaten.
Sir sinan bey nasıl insanlıkla alakası yok ? Ya abdullah başkan boşuna cıldırmıyor bu forumda ki insanları görünce. Neyse bir şey demiyorum. İhtayi olan kardeşlerimiz alsın demekten başka bir şey gelmiyor elden

YURTSEVENGAMER

80+ Silver

bence sizin al-sat yapmanız alamayan kullanıcılara piyasadan uyguna sattığınız için bir fırsat olarak da düşünülebilir

SadeceSeyf

80+ Gold

Mehmet cengizin eşgalini görüyorum şu yazıklarından sonra ^^

lcecube

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
Gürol kara
500 TL fazlasına direk alırım.kendim kullanıcam.satmak isteyen arkadaş olursa sahibinden üzerinden param güvendeyle alabilirim.benle iletişime geçsin.

Top Bottom